Že takrat so obiskovalci navdušeno »pomagali« peti Draženu Žeriću - Žeri, pojutrišnjem pa bodo znova dobili to priložnost. Z že znanimi skladbami se bodo prepletale tiste z njihovega novega albuma Duša Sarajeva. Na tem izdelku predstavljajo pesmi, ki so izraz njihove predanosti bosansko-hercegovski prestolnici. Člani zasedbe so bistvo tega mesta v tretjem desetletju svojega delovanja prelili na ploščo, ki predstavlja mejnik v delovanju skupine.

Tako kot so v osemdesetih oživili legendarni hit Indexov Bacila je sve niz rijeku, so se na novi plošči ponovno spomnili legendarnega Kemala Montena, s katerim so posneli priljubljeno balado Nekako s proljeća, tokrat pa so z glasbenikom sodelovali še pri prenovi njegove skladbi Napiši jednu ljubavnu. Poleg nje je na albumu še priredba skladbe Tamo da putujem (Rastanak), katere avtorja sta Arsen Dedić in hrvaški pesnik Tin Ujević. Naslovno skladbo je prispeval kitarist Igor M. Ivanović, ki je po odhodu Nikše Bratoša iz skupine prevzel tudi producentsko vlogo.

Žarometi Cvetličarne bodo bodo poleg dveh že omenjenih članov skupine osvetlili še bobnarja Darka Jelčića - Cunjo, bas kitarista Krešimirja Kaštelana, kitarista Damirja Gonzo in klaviaturista Marka Beloševića. Ker oboževalci njihove glasbe verjetno nekaj ur poslušanja starih in novejših uspešnic ne bodo imeli dovolj, so organizatorji za po koncertu tudi tematsko zabavo »po zabavi«.