A priložnost za dodatno nagrado bo ostala tudi za vse tiste, ki boste poslali pravilen odgovor. Med vsemi bomo na začetku septembra izžrebali dva srečneža, ki bosta dobila bogati nagradi: vstopnici za kombinirano savno za dve osebi, ki ju poklanja Sokol Group d. o. o., in uro Polar FS1, ki jo podarja podjetje IntAct d. o. o.

V 36. krogu ste morali odgovoriti na vprašanje, kdo je bil pred Alešem Pipanom selektor moške košarkarske reprezentance Slovenije. Pravilen odgovor je bil Slobodan Subotić, srečni izžrebanec pa je postal Silvij Klemenčič, Platiševa 1, 5280 Idrija. Čestitamo!

Obkrožite pravilni odgovor in nagradni kupon nalepite na dopisnico ali ga dajte v ovojnico. Pošljite ga na naslov Dnevnik - šport, Kopitarjeva ulica 2 in 4, 1510 Ljubljana, s pripisom "za Dnevnikov športni kviz". Rok za zadnje veljavne odgovore je ponedeljek dopoldne. Glasujete lahko seveda tudi na spletnem naslovu www.dnevnik.si. Če boste odgovor poslali po elektronski pošti, pišite na naslov sportni.kviz@dnevnik.si. Seveda ne pozabite navesti svojega imena in naslova ter davčne številke.