Toda priložnost za dodatno nagrado bo še ostala tudi za vse tiste, ki boste poslali pravilen odgovor. Med vsemi bomo na začetku septembra znova izžrebali dva srečneža, ki bosta dobila bogati nagradi: vstopnici za kombinirano savno za dve osebi, ki ju poklanja Sokol Vič, in uro Polar FS1, ki jo podarja podjetje IntAct Group.

V 30. krogu ste morali odgovoriti na vprašanje, član katerega moštva v formuli ena je Lewis Hamilton, ki vodi v skupnem seštevku SP. Pravilen odgovor je bil McLaren, srečni izžrebanec pa je postal Ivo Zupanc, Škapinova 14, 3000 Celje. Čestitamo!

Obkrožite pravilni odgovor in kupon nalepite na dopisnico ali ga dajte v ovojnico. Pošljite ga na naslov Dnevnik - šport, Kopitarjeva 2 in 4, 1510 Ljubljana, s pripisom "za Dnevnikov športni kviz".

Rok za zadnje veljavne odgovore je ponedeljek dopoldne, se pravi dan pred naslednjim Time outom. Glasujete lahko tudi na spletnem naslovu www.dnevnik.si. Če boste odgovor poslali po elektronski pošti, pišite na naslov sportni.kviz@dnevnik.si. Nikar ne pozabite navesti svojega imena in naslova ter davčne številke.