Najbolj razigrani so bili Wayne Rooney, ki si je na glavo poveznil ogromno čepico v barvah kluba, Cristiano Ronaldo, ki je na igrišče privlekel kopico sorodnikov in prijateljev, Gabriel Heinze, ki je soigralce objemal z argentinsko zastavo v rokah, ter stari maček Alex Ferguson. Trener Rdečih vragov je rajanje svojega otroškega vrtca opazoval nekoliko s strani, a imel na obrazu širok nasmešek, ki nikoli ni bil njegov zaščitni znak, skupaj z navijači pa je glasno prepeval najbolj znane pesmi, ki poveličujejo ekipo Manchestra Uniteda.

United si je naslov letošnjega prvaka Anglije povsem zaslužil - na 38 tekmah je sicer doživel dva poraza več kot londonski klub Chelsea, a imel od slednjega kar štiri zmage več, kar je bilo na koncu dovolj za šest točk prednosti. "Končno zmagoslavje je naravnost fantastičen eliksir življenja! Da ti nekaj posebnega in mislim, da bomo v naslednji sezoni naredili še korak naprej. Ko vidiš pokal v svojih rokah, se končno le zaveš, da ti je uspelo nekaj neverjetnega. Smo najboljši v državi in to zasluženo!" navdušenja ne skriva sir Alex Ferguson, ki je z Unitedom doslej osvojil že kar devet naslovov angleškega prvaka! Kljub temu pa bo še nekoliko počakal z odprtjem buteljke rdečega vina: "Ko smo gostovali v Italiji, mi je po tekmi z AC Milanom kolega Carlo Ancelotti poklonil steklenico odličnega vina. Odgovoril sem mu, da jo bom odprl šele po njihovi zmagi v ligi prvakov, v katero sem prepričan. Žena me nagovarja, naj jo odprem že sedaj, vendar bo tokrat dovolj steklenica penine." Ferguson se sicer lahko pohvali, da je do naslova angleškega prvaka pripeljal že tretjo generacijo nogometašev Manchestra Uniteda, na klopi katerega sedi že več kot 20 let.

Po koncu angleške sezone vsi na veliko hvalijo Cristiana Ronalda, ki je zares igral v vrhunski formi, ter Wayna Rooneyja, Ferguson pa priznava, da mu verjetno nikoli ne bi uspelo, če ne bi lani poleti v Rusiji našel Nemanje Vidića. Nekdanji kapetan beograjske Crvene zvezde je kot član moskovskega Spartaka verjetno le sanjal, da bo nekoč igral pri tako velikem klubu, po prihodu v Anglijo pa je hitro utišal kritike, ki so govorili, da je prešibak za čvrsto ligo premiership. "Nemanja je brez kančka dvoma najboljši branilec angleškega prvenstva v tej sezoni! Njegova prisotnost v našem moštvu je bila ključnega pomena," reprezentanta Srbije hvali Ferguson. Vidić je hkrati končno le porušil stereotip, da nogometaši s področja nekdanje Jugoslavije ne morejo uspeti v hitri, grobi in naporni angleški ligi. "Že od nekdaj sem borec. Čeprav me je sprva angleški nogomet presenetil, pa sem se hitro prilagodil ter danes naravnost uživam v metanju pod noge in rokoborbah v kazenskih prostorih," z nasmeškom na obrazu razlaga Nemanja Vidić, ki ga je med nedeljskim slavjem naslova kot edinega zmotil dež, zato je po igrišču hodil z - dežnikom v rokah!