"Zato smo to ponudbo ohranili, dodali pa marsikaj, kar bo v Mengeš privabilo povsem nove goste," je prepričan podjetnik Miloš Junkar, ki je v razkošno prenovo objekta, ki je oddaljen od prestolnice in letališča vsega petnajst minut vožnje, vložil skoraj dva milijona evrov.

S to vsoto je investitor pod Gobavico uredil pravo pravcato središče ugodja z imenom Harmonija, ki obiskovalce spominja tudi, da so v kraju, ki je v zavesti Slovencev povezan z glasbo. Predvsem pa so se v Mengšu razveselili prvega hotela z 12 hotelskimi sobami (s 30 ležišči), ki so za nameček urejene po metodi feng šuj. Dodali so mu restavracijo z zdravo prehrano in turistično agencijo.

Rekreaciji in razvajanju je na voljo kar 4500 kvadratnih metrov površine. Pokriti dvorani za tenis in badminton so dodali dvorano za skupinske vadbe in fitnes ter prvi wellness center, ki je prav tako zasnovan po metodi feng šuj. Miloš Junkar pravi, da je center namenjen vsem, ki čutijo potrebo po krepitvi duševnega, telesnega in duhovnega zdravja. Meni, da bo občini omogočil nove razvojne možnosti, zlasti športnega turizma, in prepoznavnost. Zagotovo pa naj bi pomenil tudi dobrodošlo obogatitev ponudbe bližnjemu protokolarnemu objektu grad Jablje.