"Kako ne, če pa smo pravkar slišali, da ste vi glavni in da to zaradi težav s koleni to skorajda najbolj potrebujete," smo nadaljevali v upanju, da je le "pokapiral", o čem govorimo. Pa smo se ušteli, še vedno nič. "Ne, res nisem nikoli tega počel. Surfal sem, toda o tem, da bi se kdaj preizkusil v kajtanju, nisem nikoli razmišljal," je bil odločen podajalec državnih prvakov Autocommercea z Bleda. Šele ko smo mu omenili sod ter hladno in vročo vodo, so se mu zaiskrile oči in v upanju, da smo končno našli skupen jezik, nadaljeval: "A, knajpanje mislite? To pa ja. To pa res vsi v moštvu počnemo. Sprehajamo se iz soda v sod - v enem je ledena voda, v drugem pa vroča. Zelo pomaga po napornih treningih in tekmah. V sodih stojimo le do zadnje plati, več kot to, pa si ne upamo pomočiti v vodo, saj veste, se lahko pojavijo kakšne težave na nekaterih drugih, pomembnih delih našega telesa," je v smehu zaključil in se posvetil pisanju sms sporočil. Verjetno je želel nekomu sporočiti, da so v srednjeevropski ligi še vedno neporaženi.

Zaposleni Šmuc je torej po pogovoru o knajpanju končno postal "brezdelnež", kar pa ne velja za njegovega soigralca iz Brazilije Barretto, za katerega pravijo, da je eden izmed lepših fantov v ekipi. Po naporni tekmi, na kateri je ponovno dokazal, da se na Bledu niso zmotili, ko so ga povabili v svoje vrste, saj je prispeval velik delež k zmagi svoje ekipe, je namreč pred izhodom iz dvorane moral krepko pljuniti v roke in posvetiti kar nekaj svojega časa mladim dekletom, ki so jim oči kar sijale, ko jim je lepotec z nasmeškom na ustih delil podpise. Sicer pa je bilo očitno, da se tudi on pri tem zabava in da mu dodatna "tlaka" ni prav nič odveč. Sicer pa je Brazilec le eden izmed "talepših" odbojkarjev v ekipi zvezdnikov. Večina deklet je namreč približno enakega mnenja - ne samo, da so najboljši, tudi daleč najlepša športna ekipa v Sloveniji so, če ne celo v širšem geografskem merilu. Torej, dekleta, pozor - nekateri izmed njih so sicer že poročeni, a je nekaj tudi takih, ki še niso stopili v zakonski stan.

Sicer pa se menda v zadnjem času kar veliko govori o zvezdnikih Bleda. Tomi pravi, da je to občutil tudi na lastni koži: "Ja, res je, da nas v zadnjem času ljudje poznajo. Zvezde zaenkrat še nismo, a sam ne bi imel nič proti, če bi to postal."