Oven

Popoldne z Luno v vašem znamenju vam prinaša lepe energije in željo po zabavi in adrenalinu. Na delovnem področju se boste s težavo zbrali, zato nekaj pomembnega raje preložite.

Bik

Ponedeljkovo jutro bo v energijah Lune v Ribah. Čim prej postorite vsa težja opravila, saj vam bo popoldne primanjkovalo energije in motivacije za delo.

Dvojčka

Veliko boste razmišljali. Občutek imate, da nekoga poznate do zadnje podrobnosti. Ta oseba ima še nekaj skritih adutov in z enim od njih vas utegne presenetiti prav danes.

Rak

Današnji dan vam prinaša nekaj drobnih presenečenj. Z denarjem vam bo šlo neverjetno dobro, vseeno pa vam bo ostala še najtežja ovira - odnos z nekom, ki se nikakor noče prilagoditi.

Lev

Lunin vpliv bo danes zelo močan, vendar čisto nič obremenilen, saj ste oseba, ki vam agresivne energije včasih celo bolj ustrezajo, čeprav tega nihče ne razume.

Devica

Na poslovnem področju je pomembno, da se boste znali povezati s pravimi ljudmi, ki vam bodo znali pomagati, čeprav z manjšimi zamudami. Za ljubezenske zadeve danes ne bo časa.

Tehtnica

Na delovnem področju boste danes pod izrednim pritiskom. V vsakem primeru boste delovali zelo dobro v stikih z drugimi osebami. Najbrž bo to tudi razlog, zakaj se bodo ljudje vrteli okoli vas.

Škorpijon

Danes nikar ne hitite! Imate dovolj časa, ki si ga morate vzeti, če želite, da se vaš položaj izboljša. Tega se morate najbolj držati pri delu, kjer se sicer lahko reši vse, tudi nekaj v zvezi z zoprno zadevo.

Strelec

Luna v Ovnu vam prinaša obilo zaupanja in dobre volje. Pazite le, da ne boste v vsej svoji prikupni zmedenosti pozabili na določena pravila in naredili kakšno neumnost.

Kozorog

Tik pred ciljem se boste morali obrniti in se hočeš nočeš vrniti nekaj korakov nazaj. Ne glede na to, kdo je zagrešil napako, jo je treba nemudoma odpraviti in tokrat bo to vaša naloga.

Vodnar

Začnite gledati na vse skupaj bolj optimistično, jutri je spet nov dan! Nekoliko boste razočarani, saj dan nikakor ne bo potekal tako, kot ste pričakovali. Le večer bo sproščen.

Ribi

Ker se Luna danes nahaja v ognjenem znamenju, vas lahko zagrabi manjša panika, vezana na neopravljene zadeve. Bolje bi bilo, da nadaljujete tako, kot ste vajeni, počasi in premišljeno.