Tam so ji oskrbeli modrica na obrazu in nogi in prsni koš, ki ji ga je ljubosumni prijatelj Gregor stisnil. Anettka bo zaradi groženj, ki jih v zadnjem času dobiva to telefonu, verjetno zamenjala ime in priimek, prodala avto in se odselila v tujino.

Lepotica v zadnjem času tudi v ljubezni nima sreče. Ko jo je, kot je povedala za tabloid Direkt, tudi zaradi lažnih zgodb in natolcevanj v medijih zapustil fant Rale, s katerim je načrtovala skupno življenje, je prizadeta in razočarana sprejela povabilo za dvodnevno žuranje na jahtu razvpitega poslovneža, očitno spretnega tudi v celjenju srčnih ran, Rajka Hrvatiča. Niti slutila ni, da jo na jahti snema prijatelj takrat že bivšega Raleta. Slednji posnetkov ni bil preveč vesel, saj jo je obtožil pijančevanja.

In ker se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha, sta Rale in Anettka zakopala bojni sekiri in se kot par odpravila na skupne počitnice. Ko sta se vrnila, so se ljubosumni izpadi fanta, ki je bojda dober prijatelj srbskega podjetnika Aleksandra Antonića, intimnega spremljevalca Sanjske ženske 2 kratkega veka Katarine Hrestak, nadaljevali. Grozil ji je z batinami in celo s smrtjo.

V hudih časih ji je bil v uteho Gregor, toda, glej ga, zlomka: od nje je hotel še kaj več, kot prijateljstvo. Njenemu bivšemu je celo dejal, da razpolaga s posnetki, na katerih seksata. To je Anettko tako razjezilo, da se je sredi noči, besna, odpravila k njemu na dom, da razčistita stvari. In sta tudi jih, samo verjetno ne na način, kot ga je imela v mislih lepa športnica, ki med dekleti na slovenski modni sceni nima najboljšega slovesa, precej dvomov pa se pojavlja tudi v zvezi z njenimi domnevnimi borilnimi sposobnostmi, s katerimi je prepričala žirijo na finalu za Miss športa. Anettka je končala potolčena in opljuvana pod stopnicami. Se je pa Anettka zdaj odločila, da se bo posvetila drugemu življenjskemu cilju: ljubljanski fakulteti za šport.