Djurovski ni več trener Drave

Za ljubitelje nogometa in navijače ptujske Drave je iz glavnega mesta Bolgarije, kjer moštvo nastopa na mednarodnem turnirju, prispela šokantna novica. Milko Djurovski ni več trener, vseeno pa bo moštvo vodil do konca turnirja v Bolgariji.

Seveda tega v klubu niso pričakovali, saj so bili na Ptuju prvi, ki so Milku Djurovskemu ponudili, da je kot trenerski anonimnež dobil priložnost za delo. V klubu so bili presenečeni nad izjavami o trenerju vratarjev in pomočnikih ter vrnitvi nekdanjega trenerja Srečka Lušića, ki so ga vrnili prav na zahtevo Djurovskega. Verjetno pa dejanski vzroki tičijo drugje, vendar jih v klubu ne želijo komentirati. (dk)

Srebotnikova brez boja v drugi krog

CINCINNATI - Najboljša slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik nastopa na turnirju v Cincinnatiju z nagradnim skladom 175.000 dolarjev. Prvo oviro, Madžarko Melindo Czink, je preskočila brez težav, saj je tekmica predala dvoboj zaradi poškodbe ramena. Srebotnikova, ki je četrta nosilka, se bo v drugem krogu pomerila z zmagovalko dvoboja med Kitajko Meng Yuan in Argentinko Marian Diaz-Olivo. (sta)