Prenovljena spletna stran vam bo namreč ponujala e-vsebine o glavnih dogodkih doma in po svetu, obenem pa boste lahko vsak dna s pomočjo vašega računalnika "prelistali" kaj so danes napisali Dnevnikovi novinarji. Poleg e-novic boste lahko dobili tudi vsebino iz tiskane izdaja. Vse to si boste lahko brezplačno naročili tudi na dom, saj vas bo odslej Dnevnik v e-izdaji čakal vsako jutro na vaši elektronski pošti.

Pravzaprav se je prenova z današnjim  lansiranjem nove spletne strani šele začela. V prihodnjem mesecu boste imeli dostop tudi vsebin, ki vam jih ponuja široka paleta izvrstnih Dnevnikovih kolumnistov. Na njihove teze, mnenja in trditve boste lahko nemudoma tudi odgovorili, najboljše komentarje na kolumne pa bomo tudi objavili. Kmalu bomo obogatili tudi vremensko točko, imeli boste dostop do arhiva karikatur Franca Jurija, prebirali boste lahko ostale Dnevnikove edicije (Nedeljski, Hopla, Nika, Antena)...

Sicer pa bomo kmalu poskrbeli tudi e-trgovino, kjer boste lahko posegli po številnih izdelkih, ki jih časopisna hiša Dnevnik prodaja po zelo zanimivih cenah.

Da, in seveda, brez tehničnih zagat tako ali tako ne gre...