David nam je sicer zatrdil, da je Zemljan kot mi vsi s popolnoma enakimi sposobnostmi, kot jih imamo mi, da pa je za predstave, ki jih prikazuje po vsem svetu, treba ogromno vaditi in imeti odlično tehnično usposobljeno ekipo. Njegova je med nastopom v Ljubljani štela sto asistentov. In kaj bi bil David, če ne bi bil čarovnik? Režiser, "saj se razvita čarovnija, kot je moja, primerja z najboljšimi gledališkimi predstavami ali filmi". Pa zapeljivi David kdaj začara žensko, da se neskončno zaljubi vanj? "Ne, običajno ženske mene," priznava.

Najbolj od vseh ga je očarala svetovno znana manekenka Claudia Schiffer , čeprav je njuna ljubezen že pred leti izginila. Menda zato, ker sta bila vse preveč zaljubljena sama vase in ne drug v drugega. Celo tako močno, da sta, ko sta božala drug drugega, imela občutek, da božata sebe. Je potreben še kak komentar?

Claudia si je nato izbrala novega moškega - filmskega producenta Matthewa Vaughna , ki je stoodstotno Zemljan. Postal je njen mož in srečni očka njunih otrok, Casperja in Clementine. Medtem ko David v svoji predstavi koga iz občinstva obvezno popelje v sanjski kraj na drugi konec sveta, njegova nekdanja ljubljena Claudia svojima sinčku in hčerkici pričara sanjski svet pravljic s prebiranjem otroških knjig. Kljub predanemu materinstvu je Claudia poslovno uspešna, po teži zasluženih cekinov celo bolj, kot je bila v ljubezenskem času z Davidom.