DOMŽALE: Strajnar 6,5, De Souza 6,5, Zeljkovič 7, Kačičnik 6,5, Lunder 6,5, Juninho 6,5, Djuranovič 6,5 (Nikezić 6,5), Stevanovič 6,5 (Tomažič -), Topič 6,5, Ilič 6,5, Ljubijankič 6 (Jeseničnik 6,5), trener: Stojanovič 6,5.

DOMAGNANO: Montanari 6, S. Bacciocchi 5, Morri 5, Cicchetti 5, Ranocchini 5 (Fambri -), Marinelli 5, Celli 5, Palanghi 5, Casadei 5 (Zanotti -), N. Bacciocchi 5 (Moretti -), Rossi 5, trener: Vandi 5.

IGRALEC TEKME: Zoran Zeljkovič (Domžale).

Da novinarski poklic ni vedno le prijeten in uživaški, so občutili predstavniki sedme sile na tekmi med Domžalami in Domagnanom. Na stari tribuni (na novejši za njih ni prostora) je bilo vroče kot v savni in še sreča, da so organizatorji ponudili vsaj brezplačno in ledeno hladno vodo. Njihovo delo je bilo tako vsaj nekoliko lažje.

Že po prvih minutah tekme je bilo jasno, da Slovenci ne bodo imeli veliko dela. Gostje so se stisnili pred svoj gol in se nekaj časa uspešno branili, zdržali pa vseeno niso. Po lepi akciji Zeljkoviča in Stevanoviča se je med strelce vpisal Brazilec Juhinho. Da so gostje iz San Marina resnično nadarjeni za vse kaj drugega kot nogomet, priča dogodek med odmorom. Eden od rezervistov Domagnana je želel preveriti svoje znanje, žogo si je namestil na rob kazenskega prostora in okroglo usnje namesto v gol poslal v zastavico pri kotu. In poskrbel za smeh na tribunah.

Ob polčasu je domači trener Slaviša Stojanovič zadel v polno, saj je v igro poslal Nikolo Nikezića, nekoliko poškodovani tujec pa se mu je hitro oddolžil za zaupanje. Ko se je v 46. minuti žoge dotaknil prvič, je že končala v mreži gostov. Zadetek je tako razveselil domače navijače Ravbarje, da so celo zaigrali na harmoniko. Za končno zmago 3:0 je tik pred koncem z bele točke zadel še Zoran Zeljkovič.

Žreb tekem 2. kroga kvalifikacij pokala UEFA, kjer se bo tekmovanju pridružil tudi Publikum, bo danes.