V režiji Klemna Dvornika, ki je dogajanje posnel na filmski trak, so preživeli dve noči na Ljubljanski železniški postaji, kjer so kot angeli bedeli nad ljudmi in delali majhne čudeže. Angel Tomi je tik pred odhodom vlaka priklical moškega, na katerega je čakala osamljena ženska, angel Borut je združil vojaka in rejverko, ki je bila že čisto na dnu, angel Mare je naučil skejterja, kako premagovati ovire, angel Alan pa je sprtemu paru obudil stare spomine iz video spota Ti in jaz in pomagal glasbenici, da je zbrala denar za vozovnico. Tako so žalostne življenjske zgodbe na vlak čakajočih ljudi dobile srečne konce. Happy end!

Klemen Dvornik se je kot režiser izkazal že z video spotom DMP Me že ma, da bi te, ki je v izboru za spot leta v oddaji Videospotnice. Poleg Klemna je za tehnično opremo in organizacijo skrbela ekipa 10 ljudi, pri snemanju pa je sodelovalo 9 igralcev (zanimivo, da so skoraj vsi že nastopili v enem ali več prejšnjih spotov skupine DMP) in kar precej statistov. Novi video spot skupine DMP, ki je nastal v koprodukciji TV Slovenija, bo premierno predvajan v oddaji Videospotnice 15. oktobra 2001 in tako skladba Ti si vse, ki so jo poslušalci že lepo sprejeli na mnogih radijskih postajah, dobiva še svojo prepotrebno vizualizacijo in dobiva vse možnosti, da postane nova velika uspešnica skupine.

DMP pa tudi za naprej pripravlja nova vizualna presenečenja. Zaenkrat izdajmo samo to, da gre za futuristični pistop k skladbi 25 in da bodo člani benda v spotu nekoliko spremenili svojo zunanjo podobo. Več o tem ob pravem času.