Občutite topel objem nežnih sončnih žarkov, ko se kopate na urejeni, z zelenjem obdani plaži. LifeClass Hotels & Spa Portorož ponuja nastanitve najvišjih kategorij, od katerih je vsaka skrbno zasnovana za zagotavljanje največjega udobja in razkošja. Ne glede na to, ali imate radi osupljiv pogled na morje, bogate zajtrke, zasebne balkone, neposredno bližino plaže ali vse našteto, imamo popolno sobo ali suito, ki bo ustrezala vašim željam.

Svojo izkušnjo pri nas nadgradite s storitvami Term Portorož in obiskom Thalasso centra, ki temelji na stoletja stari tradiciji pridobivanja soli, bogate z minerali in številnimi zdravilnimi lastnostmi. Izkusite dobrodejne učinke kopeli, pilingov in oblog za telo.

Izkušene roke naših terapevtov bodo odpravile napetosti s številnimi pomlajevalnimi tretmaji, negami obraza in široko izbiro masaž – od pomirjujočih klasičnih, aromatičnih in thalasso masaž vse do poživljajočih tajskih.

Prepustite se zdravilni moči ur meditacije in joge, kjer se združita pozornost in notranji mir. Pridružite se našim strokovnim inštruktorjem in umirite svoj um, okrepite svoje telo ter dosezite globok občutek ravnovesja in harmonije.

Sprehodite se po promenadi, ki jo krasijo mogočne pinije in kavarne. Pokusite hišno pripravljen sladoled kavarne Cafè Central. Odpravite se na izlet z ladjo do bližnjih obalnih mest ter odkrijte skrite zalive in lepote starodavnega mesta. Pokušajte lokalne jedi, pripravljene na sodoben način v Istrian bistro & Tapas baru. Izkoristite bližino morja za tek in sprehode ali se odpravite na umirjeno kolesarjenje po slikovitih obalnih poteh.

Foto: Lifeclass, meduza beach, green sea panorama

V LifeClass Hotels & Spa Portorož se vam trudimo zagotoviti nepozaben poletni pobeg. Ustvarite dragocene spomine s svojimi najdražjimi, medtem ko uživate v lepotah slovenske Istre.

Rezervirajte svoje poletne počitnice v LifeClass Hotels & Spa še danes in doživite oddih v pravem pomenu besede. Najdete nas, kjer sonce sreča morje.

Foto: Lifeclass, hotel Slovenija, suita seaview balcony sauna

Z več informacijami vas pričakujemo na: 05 692 90 01 in na booking@lifeclass.net