Pri Denverju, za katerega je Nikola Jokić dosege 29 točk, 12 skokov in šest podaj, imel pa tudi sedem izgubljenih žog, je Čančar igral 12 minut, v katerih je prispeval tri točke ter skok in podajo. Prvi strelec Denverja, sicer vodilne ekipe zahodne konference, je bil Aaron Gordon s 37 točkami, kar je njegov rekord sezone, temu je dodal še 13 skokov.

V dresu Orlanda je sedem igralcev doseglo vsaj 10 točk, največ pa Wendell Carter ml., ki je končal tekmo z 19 točkami.

Pri Chicagu pa je z 38 točkami izstopal Zach LaVine, medtem ko je Nikola Vučević zbral 15 točk in 17 skokov. Dragić je igral 12 minut ter vpisal pet točk ter skok in podajo.

Brooklyn, ki je v zadnjem prestopnem obdobju v Dallas oziroma Phoenix poslal svoja zvezdnika Kyrieja Irvinga in Kevina Duranta, je slavil tudi po zaslugi nekdanjega igralca Dallasa Spencerja Dinwiddieja, ki je bil najboljši strelec ekipe s 25 točkami.

Na preostalih tekmah so Atlanta Hawks ugnali Phoenix Suns s 116:107, Trae Young je k zmagi prispeval 36 točk, 12 podaj in sedem skokov, Milwaukee Bucks pa so v gosteh odpravili Los Angeles Lakers s 115:106, pri čemer je Giannis Antetokounmpo dosegel 38 točk ob 10 skokih za zmagovalce. Pri Kalifornijcih, za katere ni igral Lebron James, je Antonio Davis 23 točkam dodal 16 skokov.