»Z današnjimi skoki nisem ravno najbolj zadovoljna. Letos imam sicer kar veliko nihanj in potem je kakšen dan zelo v redu, kakšen dan pa je tudi slabši in zato sem danes malo slabše volje. Ampak vseeno se mi zdi, da moram uživati tudi v tem, kar je bilo,« je po nastopu dejala olimpijska prvakinja z letošnjih iger v Pekingu.

Tekmo spremenljivih razmer je zanesljivo dobila Pinkelnigova z 233,5 točke pred na koncu drugouvrščeno Bogatajevo, ki je zbrala 217 točk. S tem je Bogatajeva že ubranila lansko skupno zmago v seštevku poletne velike nagrade. Uspeh kariere na članski ravni je vpisala Nika Prevc z 209,3 točke na tretjem mestu.

»Prvih stopničk sem zelo vesela. Po prvem skoku mi zaradi napake sicer ni kazalo na tako dober rezultat, a se mi je uspelo za drugo serijo zbrati, da sem prikazala enega svojih pravih skokov,« je dejala Prevčeva.

Izkušena Maja Vtič je s 199 točkami končala na sedmem mestu, Katra Komar (175) je bila 14., točke pa je s 25. mestom osvojila tudi Jerneja Repinc Zupančič (146,9).