Košarkarska napetost se stopnjuje, slovensko izbrano vrsto konec meseca čakata dve kvalifikacijski tekmi v boju za nastop na svetovnem prvenstvu 2023, nato pa sledi vrhunec letošnjega leta – evropsko prvenstvo v Nemčiji. Pred izbranci Aleksandra Sekulića sta še dve pripravljalni tekmi, prva v sredo s Srbijo. Zanimanje zanjo je seveda izjemno, saj bosta spet zaigrala tudi Luka Dončić in Goran Dragić.

Številni navijači so ostali prikrajšani za obisk Stožic, vseeno pa si lahko vsak, ki ima dostop do interneta, tekmo ogleda s pomočjo Telemachovih paketov.

Kako do ogleda televizijskega prenosa?

Ne le naročniki paketov fiksnih storitev EON, tudi naročniki mobilnih storitev – vseh paketov družine VEČ – imajo dostop do aplikacije EON TV in s tem tudi do programov Sportkluba.

Telemach pa ponuja tudi predplačniški paket EON, ki je na voljo brez vezave in ni omejen na operaterja ter ga lahko uporabljajo uporabniki vseh fiksnih in mobilnih operaterjev v Sloveniji. Predplačniški paketi so po ceni 14,50 evra za tri mesece na prodaj v Telemachovih poslovalnicah, na bencinskih servisih Petrol in OMV, v Big Bangu, trgovinah Spar in Tuš, spletni trgovini Shoppster in pri Woltu.

Ljubitelji športa si lahko sicer z EON TV zagotovijo dostop do programov Sportkluba, kjer si bodo lahko tudi v prihodnje ogledali tekme nogometne Prve lige Telemach, Ligo narodov, Ligo prvakov, Evropsko ligo in Konferenčno ligo, kvalifikacije za nogometno evropsko prvenstvo 2024 in svetovno prvenstvo 2026. Uživali bodo lahko v tekmah letošnjega svetovnega odbojkarskega prvenstva, ki ga bo delno gostila tudi Slovenija, prihodnje leto pa v bojih svetovnega košarkarskega prvenstva. Velik poudarek ostaja na slovenskem športu, saj si bo poleg nogometnega državnega prvenstva moč ogledati tudi košarkarsko, rokometno in odbojkarsko ter pokalna tekmovanja. Ne gre pa pozabiti niti teniških turnirjev, dirk formule 1, golfa, košarkarske Evrolige, NHL, NFL itd.