NFON Cloudya omogoča klice z ene telefonske številke, ne glede na to, kateri kanal za komunikacijo uporabljate. To v praksi pomeni stalno dosegljivost, v poslu pa veliko prednost pred konkurenco. Je že kdaj kak posel splaval po vodi, ker stranka ponudnika ni dobila na telefon? Seveda. Ne privoščite si, da bi se to dogajalo vam. Pogosto je že odzivnost tisti faktor, ki prepriča. In z NFON storitvami boste vedno odzivni - kjerkoli, kadarkoli in na katerikoli napravi.

Ker gre pri NFON Cloudya za storitev v oblaku, vam jo ponudnik lahko zagotovi v trenutku, poleg tega si ne bo nikoli treba beliti glave z IT infrastrukturo, prav tako ne z varnostjo … preprosto boste uporabljali najboljše, kar vam lahko ponudi svet komunikacij. Do NFON Cloudye boste zato lahko dostopali od koderkoli, kadarkoli in na katerikoli napravi.

Do konca junija 2022 ob zamenjavi starega telefonskega sistema za sistem NFON menjavo plača NFON >>> več najdete TUKAJ.

Bodite produktivni kot še nikoli

S Cloudya Meet & Share nobena videokonferenca več ne bo dolgočasna in vse bodo spominjale na sestanek »v živo«, ne glede na to, kje dejansko se bodo nahajali udeleženci. Izpiljena uporabniška izkušnja s funkcijami, ki vas bodo prevzele, bo vsak sestanek naredila bolj zanimiv, uporabniki pa se ne bodo ukvarjali s tem, kako priti do katere izmed funkcij, temveč z vsebino, kar je za posel ključnega pomena.

Video klici, načrtovanje sestankov, preproste povezave do sestanka, ki jih delite z udeleženci, konec koncev, a ne najmanj pomembno - telefonsko klicanje. Če vemo, da gre za storitev v oblaku, lahko na tej točki zapišemo, da je meja zgolj nebo. Ko govorimo o storitvi, ki ima vse, je samoumevno, da interaktivna videokonferenca omogoča deljenje zaslona, dvigovanje rok ob vprašanjih udeležencev, vklop in izklop kamere, zvoka …

NFON je storitev, ki združuje neverjeten spekter orodij za komunikacijo, ki so dosegljiva z ene same aplikacije. In prav to je najbolj neverjetno. Od stacionarnih telefonskih klicev, preko prenosnih telefonov, tablic in računalnikov NFON nudi rešitve za vsakogar in za vsako priložnost. In vse to z ene telefonske številke, na katero boste vedno dosegljivi, kjerkoli se nahajate.

Integracijam ni konca – rezultat pa je popolna rešitev

NFON ponuja široko paleto rešitev za različne panoge in omogoča komunikacijo s strankami tudi prek WhatsAppa, SMS-a in e-pošte. Nudi tudi cel kup integracij s CRM, PLM in ERP sistemi, pa tudi s sicer do določene mere konkurenčnim Microsoft Teams*. Ali ni ravno to najbolje? Tudi, če uporabljate Microsoft Teams in ste z njim zadovoljni, vseeno ne omogoča vsega, kar nudi podjetje NFON s svojimi storitvami. Torej imate lahko Cloudyo, integrirate produkt Integracija NFON za Microsoft Teams* in iz vsake situacije boste odšli kot zmagovalci.

Akcija CASHBACK do konca junija 2022

Do konca junija 2022 ob zamenjavi starega telefonskega sistema za sistem NFON menjavo plača NFON >>> več najdete TUKAJ.