Nogometaš, ki se je v času igranja med Zmaji prebil tudi v slovensko člansko reprezentanco, bo tako še naprej eden ključnih mož ljubljanskega kluba.

Štiriindvajsetletni nogometaš sredine igrišča se je Olimpiji pridružil januarja 2020. V dresu Olimpije je do danes odigral 71 tekem, na katerih se je med strelce vpisal osemkrat. V statistiko je vpisal tudi sedem podaj.

Rudonja izredno zadovoljen

Pred prihodom v prestolnico je igral v mladinskem pogonu Aluminija, nakar se je leta 2015 preselil v Anglijo. Tam je bil član Derby Countyja, kot posojen igralec je nastopal tudi za Swindon Town, Mansfield Town in Northampton.

»Moram priznati, da sem izredno zadovoljen, ker je Timi Max Elšnik podpisal novo pogodbo z Olimpijo,« zadovoljstva ne skriva športni direktor Zmajev Mladen Rudonja.

»S to potezo smo jasno pokazali, kakšne so smernice našega kluba. Kakšen je naš dolgoročen cilj. Timi Max je eden ključnih nogometašev Olimpije, glede na prikazano v preteklosti pa si je novo pogodbo več kot zaslužil. Prav tako je podaljšanje sodelovanja s Timijem Maxom dokaz, da resno razmišljamo o slovenskih nogometaših. V prihodnje jih želimo imeti v članski ekipi še več. To je smer, v kateri se želimo gibati. In se tudi bomo,« je dejal Rudonja.