Nekdanjo vlogo Aluminija so letos prevzele Radomlje, ki na domače-tujem terenu v Domžalah gostijo Domžale. Za prestiž bo šlo, saj so Radomljani na lestvici pred Domžalčani. Zaradi denarja naj bi se v vrstah gostiteljev pojavile zdrahe, Domžale pa morajo zmagati, za kar je na voljo kar 4,60. Predvsem je pričakovati gole na obeh straneh, kar pa je vredno le 1,68. Na drugi tekmi izpadli Aluminij gosti predzadnji Tabor. Kljub slabšemu položaju je pri Aluminiju zaznati pozitivnejše razpoloženje kot pri Taboru, obenem Tabor čakajo kvalifikacije za obstanek. Dvojni znak pripada gostiteljem, legitimna pa se zdi tudi stava na remi za kvoto 3,25.

Jutri pozno popoldan bo Bravo gostil Koper na tekmi za prvaka. Koper mora na zmago, kar mu je v pokalni tekmi proti istemu nasprotniku uspelo razmeroma suvereno in s štirimi goli skupno. Tokrat jih je pričakovati manj od treh skupno, za kar je na voljo kvota 1,80. Na drugi nedeljski tekmi bo poklapano Celje gostilo razbremenjeno Olimpijo. Celjane pesti, da ni vodje med igralci, ki pa tehnično niso slabi in lahko zabijejo komur koli. Bližnja tradicija srečanj obeh ekip navaja na večje število golov od treh skupno, za kar je na voljo spodbudna kvota 1,95. Olimpija se je v zadnjih krogih dvakrat, proti zadnjemu Aluminiju in proti Muri, rešila tik pred zdajci, treba pa je upoštevati tudi, da je na zadnji tekmi Celje v Ljubljani zmagalo s 4:2. Kot da jim Olimpija ustreza, zato dvojni znak na gostitelje za kvoto 1,65.

In še veliki finale letošnjega prvenstva, tekma Mura – Maribor v Murski Soboti pred razprodanimi tribunami. Verjetno se gre strinjati, da Mura igra ta hip najlepši nogomet v deželi tej, dvojni znak na njih pa je vreden kar 2,08. Pričakovati je tudi gole na obeh straneh, kar je pa vredno le 1,51. Srečno.