Vsi ljudje nosimo lepoto v sebi, a jo s poznavalskimi triki lahko še dodatno poudarimo in v njej zažarimo. Nasveti, kakšna nega kože je potrebna, ko ste utrujeni, kaj je prva pomoč pri podočnjakih, kakšno ličenje in pričeska sta primerni za vaš obraz, in še mnogi drugi, bodo zanimivi prav za vse pripadnice nežnejšega spola, zato tega nikakor ne gre zamuditi.

Skrivnosti modnih in lepotnih gurujk

Od marca naprej lahko na dm Instagram profilu spoznavali skrivnosti modnih in lepotnih gurujk. V tokratnem pogovoru se je priznana vizažistka Jasni Oklešen pridružila modna in lepotna poznavalka Lorello Flego in skupaj sta predstavili kar nekaj lepotnih trikov in skrivnosti ličenja, ki sta jih nanizali v njuni karieri. Razkrili sta, kaj bi svetovali sami sebi v mladosti ter se dotaknili vprašanja ravnovesja med Instagram trendi in resničnim življenjem. Beseda je nanesla tudi na izdelke, ki so priporočljivi za vsakodnevno ohranjanje dobrega počutja – izpostavili sta Zeolit, vulkanski mineral, ki je odličen pri razstrupljanju organizma in odstranjevanju toksinov iz telesa, ter tekoči kolagen, ki pripomore k celoviti regeneraciji in negi kože od znotraj ter boju proti staranju.

Rade poudarita svoje ženstvene atribute

Lorello Flego poznamo kot voditeljico in modno ter lepotno navdušenko, ki zase pravi, da zelo rada poudari svoje ženstvene lastnosti in se v svoji koži odlično počuti. Moda in lepota sta ji bili položeni v zibelko in v njuni družbi ji ni nikoli dolgčas. Zato bo svoje izkušnje in znanja z veseljem delila tudi z ostalimi. Jasna Oklešen pa je priznana vizažistka in prvo ime dm Akademije ličenja, ki že vrsto let pomaga ženskam ustvariti popoln videz. Jasna je znana tudi po tem, da se posveti prav vsaki posameznici in ji svetuje tako glede nege, kot tudi trendov ličenja.