Le štiri mesece po tem, ko je prodal delež v Olimpiji, se je 83-letni Milan Mandarić (na fotografiji) vrnil v Olimpijo. Razlika je v tem, da je moško ekipo zamenjal za žensko in postal predsednik kluba. »Čeprav so me vabili iz vseh držav, v katerih sem vodil klube, pa z Balkana, Slovenije in Italije, sem se odločil za veliko spremembo, da bom delal z damami. Ker se še nisem utrudil, želim pomagati klubu, da osvoji državno prvenstvo, se okrepi in smo uspešni v kvalifikacijah za ligo prvakinj. Doslej sem vedno prišel v klube, ki so bili v težavah. Sami veste, kakšna je bila Olimpija pred šestimi leti. Zdaj je drugače, saj je ženski klub stabilen in uspešen. Prihajam, da nadgradimo stvari in znamko Olimpija dvignemo na mednarodni nivo,« je odločitev pojasnil Milan Mandarić, ki je bil na skupščini izbran soglasno. Skupaj z dosedanjim predsednikom Borisom Snedcem bo zakoniti zastopnik kluba. »Ne iščemo navdiha v moškem nogometu, ker je to za nas prenizek nivo,« je bil jasen Snedec.

Mandarić je obljubil, da ne bo tako menjal trenerjev (glavni je Milomir Kondić), kot jih je v moškem delu Olimpije. O finančnem vložku ni želel govoriti: »Igralke v Olimpiji živijo predvsem od navdušenja, ne pa od evrov. Skušal jim bom pomagati tam, kjer jim bom lahko.« ŽNK Olimpija je bil ustanovljen leta 2015 in je osvojil dva naslova državnega prvaka, trenutno zaostaja tri točke za Beltinci.

Na vprašanje, kakšen je njegov odnos z novimi nemškimi lastniki moške Olimpije, je diplomatsko odgovoril: »Po pogodbah, ki so overjene pri notarjih, morajo biti stvari urejene do konca marca. O tem, kakšne so njihove obveznosti do mene, ne bi veliko govoril. Glavna je, da plačajo vse dolgove. Nisem prejel še nobenega denarja, za katerega smo se dogovorili. Dobil ga bom takrat, ko bodo plačani vsi dolgovi. Sem pozitiven, mislim, da so dobronamerni in bomo vse končali tako, kot mora biti.«