In če se sprašujete, kdaj se začnejo zimske razprodaje, vas lahko razveselimo z novico, da so se že začele. Izkoristite znižanja in osvežite zimsko garderobo.

Razprodaja zimskih oblačil je že v polnem teku in veliko kakovostnih izdelkov lahko dobite po polovičnih cenah! Največja izbira je predstavljena na spletu, kjer lahko brez obiska trgovin najdete raznolike modele, barve in številke zimskih oblačil.

Trajnostno spletno nakupovanje

Preden oddate spletno naročilo, pa smo za vas pripravili nekaj nasvetov. Naj vas bogata ponudba marsikatere spletne trgovine z oblačili ne zavede v nepremišljeno zapravljanje. Postanite odgovoren potrošnik in nakupujte v trgovinah, ki podpirajo trajnostno modo. Ena takšnih je Tom Tailor spletna trgovina, ki se z ugodnostmi približa potrošnikom in jih spodbuja k nakupovanju kakovostnih oblačil, ki jih lahko nosite več let.

Kakovost pred količino

Čeprav je mamljivo kupiti več modnih kosov, je odgovorneje izbrati manj kakovostnih oblačil, ki jih bomo lahko nosili dlje. Dodatna prednost je, če jih lahko kupimo po polovični ceni, saj si jih lahko tako bistveno lažje privoščimo. Zimske razprodaje so zato odlična priložnost za izbiro zimske jakne, suknjiča ali poslovne obleke in na splošno dražjih kosov oblačil, ki jih je dobro imeti v garderobni omari.

Kupujte raje kakovostne kose.

Klasika z modnimi dodatki

Ženske jakne ali moške bunde nas ne varujejo samo pred mrazom, ampak predstavljajo pomemben gradnik osebnega modnega sloga. Kakovostne ženske zimske jakne poskrbijo za uglajen videz in poudarijo prefinjen okus posameznice, zato si jih le privoščimo po znižanih cenah. Trendom sledimo z modnimi dodatki, kot so šali, kape ali rokavice. Klasične kose lažje kombiniramo tudi z modno obutvijo in torbicami.

Klasika je vedno dobrodošla.

Slog oblačenja prilagodimo življenjskemu slogu

Eleganten dolg plašč naredi odličen prvi vtis, vendar ga mora ženska znati kombinirati z že obstoječo garderobo, na primer klasično belo srajco, volnenim puloverjem in poslovnimi karirastimi hlačami.

Prešite ženske jakne so odlična alternativa plaščev, saj jih lahko kombiniramo s poslovno obleko ali pa namesto tega izberemo bolj športen slog in se ogrejemo na primer s puhovko ali bundo s kapuco. Tudi elegantne moške bunde lahko poudarijo samozavest ter nas ogrejejo na poti v pisarno, na koncertih ali športnih dogodkih. K moški zimski jakni se lepo podajo modne moške kavbojke in puloverji – klasika za vse priložnosti.

Posebno pozornost posvetimo kroju

Pomembno je, da med iskanjem primerne zimske jakne pomislimo na to, kako jo bomo nosili. V udobju lastnega doma lahko na spletnem mestu pregledamo kroje zimskih oblačil. Izberemo jih glede na obliko postave in tako z njimi poudarimo vitek pas ali prikrijemo neželene obline. Pomembno je, da izberemo kroj, v katerem se bomo počutili samozavestno.

Drobne pozornosti štejejo

Pozornost namenimo opisom v spletni trgovini, ki razkrivajo podrobnosti o oblačilih, kot so material in dodatki v obliki zadrg, gumbov ter vrvic ali pa skriti žepi in stranski razporki. Vsi dodatki na oblačilih se morajo ujemati z vašim značajem in slogom, da bodo oblačila zaživela v popolnosti.

Bodite pozorni na drobne podrobnosti na oblačilih.

Brezčasna eleganca

Izbirajmo oblačila, ki jih bomo z veseljem nosili več sezon. Ko se osredotočimo na nakup brezčasnih izdelkov, postanemo odgovoren potrošnik. In zato je prav, da izberemo tudi odgovornega ponudnika oblačil. Tom Tailor je modna znamka, ki je sopomenka za brezčasno modo. Vsestranska oblačila za najrazličnejše priložnosti, v katerih boste vedno videti urejeno in modno, so lahko vaša po polovični ceni. Posebna Tom Tailor akcija traja v času zimskih razprodaj. Ne zamudite priložnosti in si privoščite kakovostna zimska oblačila.

Zakaj nakupovati v spletni trgovini Tom Tailor?

Tom Tailor je zaupanja vredna in svetovno priznana blagovna znamka, ki jo poznamo po kakovostnih oblačilih za ženske in moške. Klasični kosi oblačil iz njihovega bogatega nabora so primerni za vse priložnosti – od poslovnih srečanj do zasebnih druženj in svečanih dogodkov. Kot eden pomembnejših modnih trgovcev sledi trajnostnim modnim smernicam in ponuja modna oblačila za dinamičnega sodobnega potrošnika, ki optimistično zre v prihodnost, je pripravljen na življenjske izzive in hkrati ostaja zvest sebi.

Nakupujmo trajnostno v spletni trgovini Tom Tailor!

Pri oblikovanju modnih kolekcij sledijo štirim pobudam »Bodi za«:

Bodi za manj – kolekcija kavbojk iz organskega bombaža je izdelana z manjšo porabo vode in energije.

Bodi za boljše – kolekcija iz trajnostnih materialov poleg organskega bombaža spodbuja k uporabi ekološke viskoze in recikliranega poliestra.

Bodi za pošteno – upošteva dobrobit živali in ljudi, ki sodelujejo v verigi, vse od proizvodnje do prodaje.

Bodi za več – spodbuja k trajnostnemu razmišljanju in odgovornemu ravnanju skupnosti za lepšo prihodnost.

Tom Tailor globalno spodbuja potrošnike, da postanejo najboljša različica sebe, njihovo poslanstvo ustvarjanja bolj trajnostne mode pa se kaže v prizadevanjih za preoblikovanje modne panoge. Prizadevanjem se lahko pridružimo tudi potrošniki z nakupom kakovostnih oblačil za večletno uporabo, ki jih lahko zdaj kupimo tudi po nižjih cenah!