»Gre za moškega, starega med 55 in 70 let, srednje postave, ovalnega obraza, osivelih las. Na desni strani trebuha je slabo vidna brazgotina, pod katero je kirurška mrežica zaradi operativnega posega kile. Oblečen je bil v polo majico modre barve z napisom, spodnji del trenerke modro sive barve, obute je imel štiri sloje nogavic in športne čevlje znamke Merrell, št. 42, črne barve z rdečo črto. Na desni nogi v predelu gležnja je bila najdena bakrena zapestnica, obložena z zeleno patino, » so sporočili iz PU Koper.

Na kraju najdbe trupla so bili najdeni predmeti, ki jih policija povezuje s pokojnim in bi lahko pripomogli k identifikaciji le tega: sekira, zračna pištola brez nabojev ter črn nahrbtnik, v katerem so bili siva dolga majica, brisača, časopis, del črne nogavice in del potiskanega papirja z ročno napisanimi besedami. Pri ogledu okolice je bila na tleh v bližini najdena tudi modro – zelena kapa.

»Identiteta moškega do tega trenutka še ni znana. V kolikor ste na podlagi opisa osebe ali njegovih predmetov prepoznali pokojno osebo ali bi imeli kakršnekoli informacije, ki bi pripomogle k ugotovitvi identitete, čim prej o tem obvestite najbližjo policijsko postajo, 113 ali pokličite na anonimni telefon policije 080 1200, » pozivajo policisti.