Murn, slovenski prvak 2004, je kolesarsko kariero začel graditi v novomeškem klubu, nato pa je bil vrsto let profesionalec v različnih ekipah. Med drugim je večkrat tekmoval na največjih dirkah, kot so dirka po Italiji in dirka po Španiji, svetovna prvenstva in olimpijske igre.

Kariero pa je končal tam, kjer jo je začel, v novomeškem klubu Adria. Od takrat deluje profesionalno v gospodarstvu, ves čas pa je vpet v kolesarstvo, so zapisali pri KZS o novem članskem selektorju.

Žensko člansko vrsto bo še naprej vodil nekdanji moški članski selektor (1996-2005) Gorazd Penko, ki zadnjih sedem let vodi in trenira ekipo Ale BTC Ljubljana.

Isti selektor, Martin Hvastija, pa ostaja tudi pri moški reprezentanci do 23 let. Hvastija, selektor članske vrste med 2007 in 2013, hkrati opravlja tudi funkcijo športnega direktorja na zvezi.

Moško mladinsko vrsto bo po novem vodil Nace Korošec, ki je zadnja tri leta v Kolesarskem klubu Kranj vodil in treniral ekipo mlajših in starejših mladincev, žensko mladinsko reprezentanco pa bo še naprej vodil Martin Krašek.