Drevi bodo Dallas Mavericks Luke Dončića gostili Sacramento Kings.

Srbski center Nikola Jokić je bil s 26 koši, 19 skoki in sedmimi podajami junak tekme v Indianapolisu, kjer pa bi kaj lahko postal tudi tragična figura dvoboja. Osem sekund pred koncem je namreč izgubil žogo in Minnesota je imela protinapad. Will Barton je najprej blokiral met Malika Beasleyja, poskus Anthonyja Edwards v zadnji sekundi pa Jokić.

Denver je po četrti zmagi ob enem porazu tretji na zahodnem delu lige, mesto pred Dallasom, ki je med ekipami s po tremi zmagami in porazoma. Igralci Utah Jazz so izgubili z 99:107 proti Chicago Bulls, s tem pa je klonila še zadnja ekipa v ligi, ki je bila v tej sezoni še brez poraza.

Sredi razpredelnice vhodnega dela pa so branilci naslov, Milwaukee Bucks. Po treh zmagah so zabeležili tretji poraz, San Antonio Surs jih je presenetil s 102:93 ter s prvo zmago na gostovanju v sezoni prekinil niz štirih porazov.

Pri gostih je Dejounte Murray dosegel 23 točk in devet podaj, Grk Giannis Antetokounmpo pa 28 točk in 13 skokov pa za Bucks, ki so zaradi poškodb brez Brooka Lopeza, Jrueja Holidayja in Donteja DiVincenza. San Antonio je do zmage prišel v zadnji četrtini, ki jo je dobil s 33:26.

Washington Wizards so s 36 koši Bradleyja Beala in 17 skoki Kyleja Kuzme Boston Celtics po dveh podaljških premagali s 115:112. Tako so ostali med štirimi ekipami na čelu vzhodnega dela s po petimi zmagami in porazom. To so še New York Knicks, ki so New Orleans Pelicans v gosteh odpravili s 123:117, Chicago in Miami Heat. Nekdanja ekipa Gorana Dragića iz Floride je v Memphisu nadigrala Grizzlies s 129:103.