Najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 14, na Primorskem do 19 stopinj Celzija. V četrtek bo v zahodni Sloveniji pretežno jasno, na Primorskem bo še pihala šibka burja. Po nižinah v notranjosti pa bo precej nizke oblačnosti ali megle, ki se lahko ponekod zadržuje večji del dneva. Jutranje temperature bodo od -1 do 3, na Primorskem do 7, najvišje dnevne od 10 do 15, na Primorskem do 18 stopinj Celzija.

Obeti: V petek bo na zahodu večinoma jasno, burja na Primorskem bo ponehala. Po nižinah v notranjosti se bo marsikje zadrževala megla ali nizka oblačnost, ponekod tudi večji del dneva. V soboto bo delno jasno, predvsem zjutraj in dopoldne bo po nižinah v notranjosti megla ali nizka oblačnost.

Vremenska slika: Nad srednjo in južno Evropo je območje visokega zračnega tlaka. Od severovzhoda priteka k nam nekoliko hladnejši in v spodnjih plasteh ozračja razmeroma vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Prevladovalo bo dokaj jasno vreme, le po nižinah v notranjosti bo zjutraj in dopoldne megleno ali oblačno. Ob severnem Jadranu bo pihala šibka do zmerna burja.

Biovreme: V sredo in v četrtek bo vpliv vremena na počutje in razpoloženje ljudi ugoden, v krajih s sončnim vremenom tudi spodbuden.