Da bo izvedba sejma s trenutnimi ukrepi ob organizaciji množičnega dogodka čim lažja tako za organizatorje kot obiskovalce, bo pri vhodu na sejmišče ob nakupu vstopnice omogočeno BREZPLAČNO TESTIRANJE s hitrimi testi za COVID-19. Obiskovalci bodo tako za vstopnico za sejem odšteli manj, kot če bi plačali za test. Zagotovijo pa si jo lahko že v predprodaji na spletu, in sicer po akcijski ceni - samo 6 EUR.

MOS bo letos obiskovalcem ponovno ponudil pestro izbiro rešitev po posebnih sejemskih cenah in ugodnostih, ogled novosti v živo, možnost primerjanja ponudnikov na samem licu mesta in pa dogovore na štiri oči v kar 5 različnih razstavnih področjih - MOS DOM, MOS TEHNIKA, MOS TURIZEM, MOS B2B in MOS PLUS. Vse segmente pa so letos vsebinsko nadgradili s poudarkom na trajnosti in okolju prijaznim tehnologijam.

Za zabavo in presenečenja bodo tokrat poskrbeli znani slovenski akrobati Dunking Devils in sejemska FUN CONA, kjer bodo na voljo zabavne aktivnosti, ki se jih bodo lahko BREZPLAČNO udeležili vsi! Preizkusili se boste lahko v zabijanju na koš, trampolinskih akrobacijah in številnih drugih zabavnih dejavnostih. V soboto, 18. 9. 2021, pa bodo Dunking Devilsi za vse obiskovalce MOS-a priredili nepozaben “show”, ob katerem smo prepričani, da boste ostali odprtih ust. Z njimi pa vas ne želijo samo povabiti na osrednji sejemski dogodek leta, temveč med vas razširiti tudi optimizem, pogum in predati še to sporočilo: »Vsemu bomo kos, skočimo na MOS!«