Kot je še mogoče izvedeti na uradnem Twitter računu filma, se bodo po rdeči preprogi sprehodili igralec Daniel Craig, producenta Michael G. Wilson in Barbara Broccoli ter režiser Cary Joji Fukunaga, pišeji tuje tiskovne agencije.

V slovenske kinematografe naj bi film po navedbah spletne strani imdb.com prišel 30. septembra.

Nazadnje je bila premiera 25. filma iz franšize, v katerem naj bi agenta 007 zadnjič odigral Craig, napovedana za 2. april, nato pa so v studiu MGM kot novi datum napovedali 8. oktober.

Prvemu zamiku premiere filma je botrovala zamenjava režiserja Dannyja Boylea s Fukunago, zaradi česar je bila premiera filma z oktobra 2019 preložena na februar 2020, nato so jo preložili še za dva meseca zaradi dodelave scenarija. Po lanskem izbruhu novega koronavirusa pa so producenti premiero z aprila preložili na 12. november ter nato še enkrat na 2. april 2021.

V filmu Ni čas za smrt se tajni agent James Bond umakne iz aktivne službe ter uživa mirno življenje na Jamajki. A njegov mir ne traja dolgo, saj ga njegov stari prijatelj Felix Leiter iz Cie prosi za pomoč.

Scenarij za film so napisali Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Phoebe Waller-Bridge in Fukunaga, v njem pa se poleg Craiga vračajo še igralci Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Lea Seydoux, Ben Whishaw in Jeffrey Wright. Novi obrazi v vohunski akciji pa so Rami Malek, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch in Billy Magnussen.

Novi James Bond je le eden od številnih filmov, katerih premiere so studii zaradi epidemije premaknili.