Pullen, tudi nekdanji član slovitih Virtusa iz Bologne ter katalonske Barcelone, je novi igralec Cedevite Olimpije. Enaintridesetletni ameriški košarkar, ki ima izkušnje tudi z igranjem v ligi NBA, je bil v minulih treh sezonah vseskozi eden od najboljših strelcev regionalnega tekmovanja.

Minulo sezono je v dresu Mornarja v evropskem pokalu dosegal 17,7 točke na tekmo, v ligi aba pa 16,6 točke, 3,1 podaje in 1,3 skoka.

Med drugim se lahko Pullen pohvali tudi z naslovom španskega in hrvaškega državnega prvaka ter z dvema naslovoma hrvaškega pokalnega prvaka.

»Jacob Pullen je igralec, ki nam je v minulih dveh sezonah prav zagotovo manjkal. Gre namreč za odličnega strelca in izredno nadarjenega košarkarja, ki je sposoben sam odločiti tekmo, zato nam bo lahko priskočil na pomoč. Pullen ima izkušnje z igranjem na najvišji ravni, pozna pa tudi naš kolektiv, saj je bil v preteklosti del zagrebške Cedevite. Verjamem, da se bo odlično vklopil v naše moštvo,« je ob tem dejal športni direktor kluba Sani Bečirović.