Brezskrbno po VSEM svetu

Na potovanju se zgodijo številne nepredvidene situacije. Ostati brez dostopnih sredstev je vsekakor ena od njih. Mrzlično iskanje bankomata ali banke, kjer sprejemajo vašo kartico, vam zagotovo ne bo ostalo v lepem spominu.

Natanko takim situacijam je namenjena NLB Debetna kartica Mastercard. Ker je splošno sprejeta po vsem svetu na več kot 53 milijonih lokacijah, vključno z restavracijami in hoteli, ste lahko brez skrbi, da bi vas na POS terminalu presenetil zvok zavrnitve.

PRIJATELJICA NA SPLETU PRI PRIPRAVAH NA DOPUST

Nova NLB Debetna kartica Mastercard

Dobršen del priprav na potovanja se odvije na spletu. Za plačila in rezervacije ponudniki pogosto zahtevajo kartice, ki so splošno prepoznane kot zanesljive in varne.

V to kategorijo sodijo tudi vse kartice Mastercard, vključno z novo debetno kartico. Ta vam ponuja tudi vse ugodnosti, ki ste jih navajeni pri preostalih karticah Mastercard, kot so zaščita identitete, obvestila o uporabi in nična odgovornost.

Ekskluzivne ugodnosti NA POTOVANJIH IN DOMA

Z NLB Debetno kartico Mastercard odklenete vrata v svet ekskluzivnih ugodnosti – program Mastercard® Priceless Cities, ki povezuje prek 40 najbolj izjemnih destinacij v več kot 70 državah sveta in odpira vrata ekskluzivnim ponudbam, ekskluzivna VOYO ugodnost 1 = 2 ali 3 = 6, ki podvoji trajanje VOYO naročnine, ter 20-% popust ob nakupu vstopnic za Špasno poletje.

Več informacij o novi NLB Debetni kartici Mastercard in o možnostih predčasne menjave najdete na www.nlb.si/debetna-mastercard.