Lastnik studia Sugerkana Nicolo Cerioni, ki je študiral modno oblikovanje v New Yorku in Milanu, že od leta 2017, ko je skupino Måneskin spoznal kot stilist italijanske televizijske postaje Rai Due, sodeluje s skupino. Mladi rockerji so tistega leta sodelovali na snemanju tekmovalne glasbene oddaje X Factor in od takrat Cerioni oblikuje stajlinge za štiri Rimljane.

Ker tako 22-letni karizmatični vodja skupine Måneskin David Damiano kot njegovi glasbeni kolegi, ki se poznajo že od srednje šole – basistka Victoria De Angelis, kitarist Thomas Raggi in bobnar Ethan Torchio – obožujejo rock glasbo iz 70. let prejšnjega stoletja, Cerioni ustvarja zanje »glam rock« oblačila, ki jih navdihuje slog Iggyja Popa, Davida Bowieja, Micka Jaggerja, Jima Morrisona in drugih ikon rockovske glasbe. Sem spadajo klišeji, kot so črni lak za nohte, veke, obrobljene s črnim svinčnikom, čevlji z visokimi petami, usnje in lateks, oprijeti kombinezoni in trapezoidi, mrežaste nogavice, hipijevske tunike, leopardji vzorec ter zlati in srebrni detajli. Oblačila so uniseks, zato se rimska ekipa v oblačenju igra tudi s stereotipi o spolu. Tako Victoria nosi moške obleke, fantje pa visoke pete in oprijete majice z bleščicami.

Rockerski modni sijaj

Čeprav je estetika skupine enotna, ima vsak član individualni slog. Ethan, ki je bolj podoben Indijcu kot Italijanu, obožuje čudovite koščke pliša in brokata. Thomas združuje rock in »piflarske« kose. In medtem ko je Victoria prava boho punca, je David, ki se opisuje kot modni cigan, najbolj modno ambivalenten. Pri nastopih na San Remu in Evroviziji je Cerioni sodeloval z italijansko modno hišo Etro. Za tekmovanje za pesem Evrovizije je oblikovalka Veronica Etro oblikovala kombinezone iz tesnega usnja rjave barve, izstopal pa je detajl s križkraž kovinskimi zakovicami. Nagrado kot zmagovalci festivala v San Remu pa so popularni estradniki prejeli v usnjenih kombinezonih, bogato okrašenih z bleščicami.