Ki nas to kolo prav tako čaka, kot kompleten prvoligaški nogometni krog. Začel se bo v Sežani, kjer Tabor pričakuje Celje. Celjanom v boju za obstanek v dirki s štiri točke bežečim Aluminijem ni druge, kot da v Sežani poskusijo zmagati. Razmočen teren bi jim lahko v tej nameri pripomogel, če bi otežil nasprotni napad in kombinatoriko domačinov. Dvojni znak na goste za kvoto 1,57. V drugi tekmi Mura doma pričakuje Bravo. Če hočejo Prekmurci ostati v igri za naslov, morajo zmagati, medtem ko Bravo lahko čaka na priložnost, za kar ima igralce. Pričakovati je, da bosta zadeli obe ekipi za kar je na voljo kvota 1,90, če bi se obenem zgodil še remi, pa bi se investicija pomnožila s koeficientom 5,75.

V prvi nedeljski tekmi Gorica pričakuje Domžale, ki za prvim mestom zaostajajo sedem točk, kar prav tako ni brezupno. A v letošnji naravi Gorice je, da po nekaj slabših tekmah odigra spodobno, Domžale pa so v seriji uspehov, zaradi katere bi se jim lahko na prav tem gostovanju zgodila prevelika samozavest. Oba gol za kvoto 2,02 navkljub težkem terenu.

Sledil bo derbi med Olimpijo in Mariborom. Od razbitja pri Muri Olimpija ne pride k sebi, Mariboru pa prav tako ne teče igra po željah. A Ljubljančani se zdijo v prednosti, ker lahko čakajo na napako gostov, ki bodo morali loviti zmago. Dvojni znak na Ljubljančane, ki jih je že zgolj zaradi motiva tokrat pričakovati bolj strjene v sredini in obrambi. Zelo verjetno tudi manjše število golov. In še Koper – Aluminij, zadnja tekma. Koper je varen na sredini, Aluminiju bi pa tudi točka prišla prav. Gre poskusiti z remijem z goloma na obeh straneh za kvoto 4,30.