James ni igral na tekmi proti Denverju, saj si je dan prej proti Torontu poslabšal poškodbo desnega gležnja. Štirikratni najkoristnejši igralec (MVP) lige NBA je izpustil 20 tekem zaradi te poškodbe in se šele pred kratkim vrnil v ekipo, ki ne želi tvegati njegovega zdravja, četudi se jezerniki borijo za končnico.

Tokrat so po treh zaporednih porazih (izgubili so šest od zadnjih sedmih tekem) spet zmagali. Anthony Davis je dosegel 25 točk.

Prvi strelec Denverja je bil Nikola Jokić z 32 točkami, Michael Porter ml. jih je dodal 19, medtem ko Čančar ni dobil priložnosti za igro.

Golden State Warriors so s 123:108 premagali New Orleans Pelicans na krilih Stephena Curryja, ki je dosegel 41 točk, Draymond Green je k zmagi dodal deset točk, 13 skokov in 15 podaj, Andrew Wiggins pa 26 točk.

Spet je blestel tudi Russell Westbrook, ki je vodil Washington Wizards do zmage s 154:141 nad Indiana Pacers. Westbrook je prikazal šele tretjo igro v zgodovini lige NBA, na kateri je nekdo dosegel več kot 20 skokov in več kot 20 podaj - pred današnjo tekmo je to uspelo še Wiltu Chamberlainu in njemu.

Westbrook je dodal 14 točk svojim rekordnim 21 skokom ter rekordnim 24 podajam v karieri na tekmo, skupno je dosegel še 32. trojni dvojček to sezono. V karieri jih ima že 178, le tri zaostaja za rekordno znamko Oscarja Robertsona.

Rui Hachimura je k zmagi prispeval 27 točk, Bradley Beal pa 26.