Včasih med kuhanjem kave nismo prepričani, koliko čajnih žličk je treba dati v džezvo, še manj, koliko je treba doliti vode. A naši gosti si zaslužijo, da jih postrežemo z najboljšo skodelico kave.

S kapsulami Barcaffè Perfetto je vsaka skrb odveč!

Da skuhate perfektno kavo, preprosto vržete kapsulo v kavni aparat in pustite, da jo skuha aparat. Poleg tega je v vaši skodelici tako vedno sveža kava, točno takrat, ko jo potrebujete.

Kaj pravijo kavoljubi, kdaj je čas za Barcaffè Perfetto?

Kavo Barcaffè Perfetto najraje postrežemo gostom. Saj veste, za druge se po navadi zmeraj bolj potrudimo kot zase.

Pri Barcaffè pa se trud prične že z obiranjem kavnih zrn. Nabirajo jih ročno, v več korakih. Samo popolnoma zrele jagode lahko dajo tako popolno zrno, da navduši vsakega gosta, ko se zrno prelevi v skodelico popolne kave. Veliko pomembnost in posebno pozornost posvečajo praženju, saj od njega ovisi kakovost mešanice.

In kaj jo dela tako posebno?

Raznolikost okusov in kakovost kave! Asortiman mešanic Barcaffè Perfetto sestavljajo Barcaffè Perfetto Espresso, kremast Barcaffè Perfetto Cappuccino in mlečni okus Barcaffè Perfetto Caffè latte. Slednje lahko pripravite tudi v kavnih apartaih Dolce Gusto. Portfelj Barcaffè Perfetto mešanic, ki so Nespresso kompatibilne pa sestavljajo Perfetto Espresso, Perfetto Single Origin Brazil z aromo po čokoladi in praženih oreščkih ter Perfetto Single Origin Ethiopia z vonjem po pomarančnih cvetovih in jasminu.

Vodilni položaj blagovne znamke Barcaffè na slovenskem trgu je dokaz, da cenimo kakovost in prefinjenost okusa kave, ki je s kavnimi mešanicami Barcaffè Perfetto postal še bolj samoumeven.

Če še ne veste, kateri okus najprej poskusiti, za več informacij obiščite spletno mesto Barcaffè.