V izenačeni tekmi je imel Memphis v končnici pri vodstvu s 111:106 že lepo prednost, a je Ljubljančan še enkrat potrdil vse svoje kvalitete. Najprej je s podajo do koša pomagal Kristapsu Porzingisu, nato pa dosegel zadnjih šest točk za svoje moštvo.

Z 29 točkami je bil Dončić spet najbolj učinkovit igralec na tekmi, temu pa je dodal devet podaj, pet skokov, tekmecem pa je ukradel tudi dve žogi. Porzingis je k zmagi prispeval 21 točk. Pri poražencih je bil s 23 točkami najbolj razpoložen Grayson Allen, Jonas Valančiunas je ob 19 točkah zbral še 15 skokov.

Dallas je z zmago na sedmem mestu na zahodu, po prostem večeru pa bo v domači dvorani gostil ekipo iz New Yorka.

V slovenskem obračunu večera pa je Denver s 123:106 premagal Miami. Vlatko Čančar je za Denver odigral dobri dve minuti in pol, a je njegova statistika ostala prazna, Goran Dragić pa za ekipo s Floride zaradi zdravstvenih težav ni zaigral.

Pri zmagovalcih je s 26 točkami in 10 skoki izstopal Michael Porter Jr., dvojnega dvojčka je s 17 točkami in 10 skoki dosegel tudi Nikola Jokić. Bam Adebayo je za Miami dosegel 21 točk.

Po prostem večeru Denver čaka gostovanje v Houstonu, Miami pa bo serijo gostovanj nadaljeval v Minneapolisu. Na lestvici je Miami na vzhodu na šestem mestu, ki še neposredno vodi v končnico, Denver pa je četrti na zahodu.