Jones je svoji prvi dve sezoni v ligi NHL 2013/14 in 2014/15 preživel v vrstah Los Angelesa in zelo dobro pozna igro kraljev. Prvič v tej sezoni je zaklenil vrata in to ravno na tekmi proti Los Angelesu. Sicer pa je vpisal že svoj 25. shutout. Za goste je Rudolfs Balcers dosegel gol in prispeval še dve asistenci, asistenco je dosegel tudi Brent Burns, ki ima vsega skupaj 500 podaj v ligi NHL.

Prvi gol na tekmi je dosegel Tomaš Hertl, ki je razveselil goste že v tretji minuti prve tretjine. Drugi gol je padel v 29. minuti, ko je bil zanesljiv Timo Meier. Balcers je postavil končni izid 27 sekund pred koncem, ko je dosegel gol v nebranjeno mrežo, ob Burnsovi jubilejni podaji. Vratar Los Angelesa, Calvin Petersen, je bil med najbolj zaposlenimi kralji. Na njegovem računu je bilo 33 obramb.

Poraz bi lahko bil še hujši. V 47. minuti so po video ogledu razveljavili zadetek Dylana Gambrella. Kralji prvič v tej sezoni na domači tekmi niso dosegli zadetka. Vse od oktobra 2019 so kralji v Staples Centru dosegli vsaj zadetek. San Jose Sharks in Los Angeles Kings sta trenutno med ekipami, ki so zunaj mest, ki peljejo v končnico in boje za prvaka.

Los Angeles ima na predzadnjem mestu skupine West 34 točk, morski psi, ki so prišli do svoje tretje zaporedne zmage, pa dve točki več. Najslabši točkovni izkupiček ima v tej skupini Anaheim Ducks, 28 točk, ki je izgubil doma proti Arizona Coyotes z 2:4.