V četrtek bo nekoliko bolj oblačno kot danes. Sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe. Ponekod bo pihal severni do vzhodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do 0, ob morju okoli 2, najvišje dnevne od 4 do 8, na Primorskem do okoli 11 stopinj Celzija.

Obeti: V petek bo dokaj sončno, popoldne bodo posamezne kratkotrajne plohe. Ponekod bo pihal severovzhodnik, na Primorskem šibka burja. V soboto bo pretežno oblačno in večinoma suho. Severovzhodni veter in burja se bosta okrepila.

Vremenska slika: Nad Črnim morjem in vzhodnim Balkanom je območje nizkega, nad zahodno Evropo pa območje visokega zračnega tlaka, ki sega do naših krajev. V višinah priteka z vetrovi severnih smeri hladen in občasno bolj vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Delno jasno bo z občasno povečano oblačnostjo, predvsem v Alpah in v krajih vzhodno od nas bo nastalo nekaj ploh. Pihal bo severni veter.

Biovreme: Danes in v četrtek bo vpliv vremena na počutje in razpoloženje večine ljudi ugoden, le vremensko najbolj občutljivi bodo lahko imeli manjše vremensko pogojene težave.