Trenerji v ligi so lahko izbirali po sedem igralcev iz svoje konference, vendar ne iz svojih moštev.

James Harden (Brooklyn) in Chris Paul (Phoenix) sta po izboru trenerjev vodilna rezervista na seznamu udeležencev tekme zvezd. Za Hardna bo letošnja udeležba na takšnih tekmah že deveta zaporedna, Paul pa bo na zvezdniškem večeru nastopil že enajstič v karieri.

Poleg Hardna so v postavi rezervistov na vzhodu še Jaylen Brown in Jayson Tatum (Boston), Zach LaVine (Chicago), Julius Randle (New York), Ben Simmons (Philadelphia) in Nikola Vučević (Orlando), na zahodu pa ob Paulu še Anthony Davis (LA Lakers), Paul George (LA Clippers), Rudy Gobert in Donovan Mitchell (Utah), Damian Lillard (Portland) ter Zion Williamson (New Orleans).

Brown, LaVine, Randle in Williamson bodo prvič nastopili na tekmi zvezd v NBA.

Tekma zvezd bo letos 7. marca v Atlanti. V ligi so jo pripravili kljub pomislekom številnih zaradi koronskih časov, vodstvo tekmovanja poudarja, da bo jubilejna 70. izvedba obenem tudi dobrodelna z zbiranjem sredstev za odpravljanje posledic koronske pandemije najranljivejših skupin.

Začetno deseterico igralcev tekme zvezd pa so že prejšnji teden z glasovanjem izbrali navijači, igralci in izbrani košarkarski mediji.

Kapetana ekip bosta LeBron James (LA Lakers) in Kevin Durant (Brooklyn). V Jamesovi ekipi bo tudi letos Luka Dončić (Dallas).

V bazenu igralcev začetne peterke na vzhodu so še Kyrie Irving (Brooklyn), Giannis Antetokounmpo (Milwaukee), Bradley Beal (Washington) in Joel Embiid (Philadelphia), na zahodu pa Stephen Curry (Golden State), Nikola Jokić (Denver) in Kawhi Leonard (LA Clippers).