Z veseljem »pošlataš« tujo posteljnino, slišiš soseda vrtat z »bormašino« in tvoj »tamau« grizlja malino. »'Maš čelado za tornado, si sam ujel orado? Piješ dobro kavo in 'maš hudo baletno žar zabavo. 'Maš vegi zajtrk, bio mleko, na skrivaj pa ješ zaseko. Domači kolači, družina se oblači, 'štumfi', natikači …«

Lado vsekakor poskrbi za zabavo in smeh, ko prikazuje, kako lahko zaživiš, kot si želiš, in si privoščiš najboljše užitke po najboljši ceni. In kako je to mogoče v trgovinah HOFER? Enostavno – ker je (HO)FER in z optimiziranjem praktično vseh delovnih procesov ustvarja prihranke, posledično pa lahko tako ustvarja FER cene izdelkov.

Na HOFER (S)CENI se dogaja marsikaj. Zato si po napornem dnevu v službi, doma ali v šoli privošči odklop in si naredi svojo HOFER (S)CENO. Privošči si žemljice res sveže, pečenko iz mreže, vročo kopel z dišečimi šamponi ali pa polno vrečo »cukra« z odličnimi bomboni.

Zaživi HOFER SCENO, ki ti dovoljuje biti samo to, kar si, brez zadržkov in pomislekov. To ti omogoča vsem dostopna HOFER CENA, s katero zaživiš, kot si želiš.

Za izdelke ekskluzivnih blagovnih znamk HOFER skupaj z dobavitelji izbira kakovostne surovine in oblikuje postopke, recepture ter standarde kakovosti. Na ta način so vpeti v celotni proces od začetka do konca, saj so prepričani, da je vložek v kakovost najboljša investicija. S premišljenim poslovnim modelom HOFER svoje procese konstantno optimizira, tako pa lahko ustvarja prihranke, ki jih v obliki najboljše HOFER CENE prenaša na svoje kupce. Vse, da lahko ti zaživiš, kot si želiš, in si privoščiš najboljše užitke po najboljši ceni. Lado Bizovičar pa kot vedno poskrbi, da se imamo pri tem še čemu nasmejati – ne nazadnje samim sebi.

Privošči si kreativnost, izvirnost in duhovitost, ne nazadnje tudi Lada, saj HOFER SCENA najboljša je razvada.