V četrtek bo na Primorskem in Notranjskem pretežno oblačno s kakšno kapljo dežja, drugod bo razmeroma sončno. Še bo pihal jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 4 do 9, v severnih krajih okoli 0, najvišje dnevne od 10 do 16 stopinj Celzija.

Obeti: Tudi v petek in soboto bo več oblačnosti na zahodu in več jasnine na vzhodu Slovenije. Predvsem v hribovitih zahodnih krajih bo občasno rahlo deževalo. Toplo bo, pihal bo jugozahodni veter.

Vremenska slika: Nad severozahodno Evropo je obsežno ciklonsko območje. Z okrepljenimi vetrovi zahodne smeri doteka k nam postopno toplejši in bolj vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Danes bo ob Jadranu in v sosednjih pokrajinah Italije pretežno oblačno z nekaj dežja, drugod bo delno jasno. Zapihal bo okrepljen jugozahodnik.

V četrtek bo v Istri in v Kvarnerju pretežno oblačno, predvsem v Gorskem Kotarju bo rahlo deževalo. Drugod bo delno jasno in dokaj toplo. Pihal bo jugozahodni veter.

Biovreme: Vremenska obremenitev se bo kazala s povečanim notranjim nemirom, z razdražljivostjo, manjšimi motnjami v spanju in utrujenostjo.