Poskočni muzikant s svojim koledarjem

Leto se izteka in teden med božičem in silvestrovim je čas, ko dajo vplivneži vse od sebe. Tudi darila. Poskočni muzikant Dejan Krajnc, znan kot poskočni Dejan, je ob koncu leta za svoje oboževalce pripravil koledar s svojimi fotografijami. Poskočnež te dni v nagradni igri razdeljuje svoje koledarje, s katerimi bo s prestola domačih koledarjevcev očitno skušal spodriniti Damjana Murka. Vsebine Krajnčevega koledarja sicer še nismo videli, a očitno mehka štajerska erotika, ki jo pooseblja Murko, ni njegova taktika.

Pahor z največ čestitkami

Predsednik republike Borut Pahor se je pohvalil, da še nikoli v življenju ni dobil toliko čestitk kot letos, zaradi česar je še posebej ganjen. Že nekaj objav pozneje nam je tudi razložil, da čeprav pri nas strogo gledano nimamo predsedniške palače, se je urad predsednika s svojimi dogodki in častno stražo tako izkazal, da se je ime uveljavilo. Zdaj tudi Pošta Slovenije ve, kam dostaviti pošto, očitno predvsem čestitke, naslovljene na predsedniško palačo. Pa naj še kdo reče, da Pahor v svojem mandatu ni dosegel ničesar.

Matjaž Nemec ima novo

Poslancu SD Matjažu Nemcu, ki je po ločitvi od Iryne Osypenko številne rumene medije puščal v negotovosti, je Božiček očitno prinesel ljubezen. Zdaj je negotovosti konec: Nemec je zaseden, kako je videti njegova nova izbranka, pa nam je pokazal na instagramu, ko jo je takole prinesel v kader. Imena izbranke za zdaj še ni izdal, v nasprotju z nenapisanimi pravili instagrama je tudi ni označil v objavi, da bi ji priskrbel nove sledilce.

Berta Židan, zvezda leta 2020

Leto, ki se izteka, je bilo objektivno slabo. Kljub številnim poskusom domačih vplivnic in vplivnežev, da nam vlijejo vsaj malo optimizma v času svetovne pandemije, pa to nikomur ni uspevalo tako dobro, kot je uspelo Berti. Gospa Berta živi svoje najboljše možno življenje, ne glede na to, da njen lastnik ni več predsednik SD, in ne glede na to, da njegov najbolj zaželeni strankarski kolega ni več samski. Morda se na instagramu ni pojavljala tako pogosto, kot bi si želeli, a njen lastnik ve, da se ob koncu leta všečke dobiva s skupnim portretom. Srečno in zdravo, Berta!


Salome na Kanarskih otokih išče nafto

Precej spektakularen konec leta ima še ena naša ljuba instagramarka, ki te dni poležava na Kanarskih otokih. Salome zadnje dneve annusa horibilisa preživlja na morju, v družbi svojega najboljšega prijatelja Tomaža Miheliča - Marlenne. Tudi tokrat se nista izneverila tradiciji, zato sta se v videu zahvalila Janezu Janši, da lahko uživata na plaži (na kateri so same klobase), Salome pa je namesto slikanja drugih tokrat sama postala objekt. Takole plazeča se po plaži je pod fotografijo pripisala: V iskanju nafte.

Ovcazlom za cepljenje

Ovcazlom zbira objave z družbenih omrežij, v katerih nam uporabniki spleta razložijo, da smo vsi ovce. Ker se testiramo, ker nosimo maske, ker vzdržujemo distanco, ker verjamemo, da korona obstaja. Vsi smo tudi ovce, ker verjamemo, da je lahko pričeska Bojane Beović dopoldne v ambulanti videti drugače kot zvečer na vlažnem zraku. Objav za ovcazlom zagotovo ne bo zmanjkalo.