Na Primorskem se bo krepila burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 1, na Primorskem okoli 6 stopinj Celzija.

V nedeljo bo sprva oblačno. Dopoldne se bo zjasnilo na Primorskem, kjer bo pihala zmerna burja, nato tudi ponekod v notranjosti Slovenije. Bolj oblačno bo ostalo ponekod v osrednji in jugovzhodni Sloveniji. Najvišje dnevne temperature bodo okoli 3, na Primorskem od 8 do 12 stopinj Celzija.

Obeti: V ponedeljek bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost. Burja na Primorskem bo slabela. V torek bo zmerno do pretežno oblačno in ponekod megleno. V sredo bo oblačno, popoldne ali zvečer bo pričelo snežiti, po nižinah Primorske pa deževati. Na Primorskem bo zapihala burja.

Vremenska slika: Nad severnim Sredozemljem je ciklonsko območje z vremensko fronto, ki se bliža Italiji. Hkrati se od severa proti Balkanu pomika hladna fronta. S šibkimi zahodnimi vetrovi doteka k nam postopno bolj vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Ponoči bo oblačno, v krajih južno od nas bo občasno rahlo deževalo. Ob severnem Jadranu se bo krepila burja. V nedeljo se bo postopno povsod vsaj delno zjasnilo. Ob severnem Jadranu bo pihala zmerna, v Kvarnerju tudi močna burja.