Tomaž Kavčič, gostinec: Sem del sistema, ki je na robu sesutja
Tomaž Kavčič, ki bdi nad dobro formo Gostilne pri Lojzetu, ki domuje v dvorcu Zemono v Vipavski dolini, je pred dnevi s pismom za javnost nagovoril tako ljubitelje dobre jedače kot tiste, ki sprejemajo protivirusne ukrepe, da obstaja možnost, da se slovenska kulinarika sesuje in da bo treba pri marsičem začeti ponovno s točke, kjer smo bili pred tridesetimi, štiridesetimi leti.
Tomaž Kavčič: Vse bolj me navdajajo zle misli, da bo kar čez noč tudi slogan I feel Slovenia izgubil veljavo. Kaj lahko se namreč zgodi, da pri večini ponudnikov vrhunske kulinarike ne bo več kaj videti, okušati, doživeti, torej čutiti. (Foto: Luka Cjuha)
Zakaj ste se odločili napisati javno pismo, ki je pravzaprav namenjeno tako jedcem kot tistim, ki sestavljajo protikoronske oziroma protigostinske ukrepe?