Rijeka je na prazni Rujevici tekmo odlično začela. Do 30. minute je bila boljši tekmec, v 13. je tudi povedla, ko je lep gol dosegel Robert Murić. Toda pred odhodom na odmor so gosti izkoristili veliko napako domače obrambe, izenačil je Diego Demme. V drugem polčasu so imeli gosti pobudo, a Rečani bi lahko še enkrat povedli, toda Luka Menalo, še lani igralec Olimpije, je zadel le vratnico. Končni izid so gosti postavili v 62. minuti, ko je Filip Braut nesrečno premagal svojega vratarja.

Rapid si je v skupini B prvo zmago zagotovil v končnici tekme. Irski Dundalk je v sedmi minuti povedel, do odmora so domači izenačili, v 72. minuti je Petrović odšel iz igrišča, a drama se je začela. Dunajčani so v 79. minuti spet povedli, že tri minute pozneje so gostje z bele točke spet izenačili, toda Maximilian Hofmann in Yusuf Demir sta zadela v 87. in 90. minuti, gosti pa so nato izid kozmetično popravili iz še ene najstrožje kazni.

Najvišjo zmago v prvih današnjih tekmah je zabeležila Roma, ki je v obračunu vodilnih v skupini A kar s 5:0 premagala Cluj, dva gola je dosegel Borja Mayoral.

Enak dosežek je na tekmi med Paokom in PSV Eindhovnu, ki so jo zanesljivo s 4:1 dobili Grki, uspel Andriji Živkoviću.

Z dvema goloma se je izkazal Mikael Ishak, ki je svojemu Lechu iz Poznanja zagotovil zmago 3:1 nad Standardom iz Liegea.

Dva gola je dosegel tudi Leon Bailey, njegov Bayer Leverkusen je v gosteh s 4:2 premagal Hapoel Beer Shevo.