Zagotovo ni naključje, da so skrite postelje med najbolj prodajanimi novostmi. Ponujajo toliko prednosti, da so preprosto najboljša izbira v primeru pomanjkanja prostora. Skrita postelja je še bolj praktična, če so pri vzglavju dodane poličke. Služijo odlaganju tistih stvari, ki jih želite odložiti tik pred spanjem ali jih imeti pri roki takoj, ko se zbudite. Skrita postelja sega vse do stropa. Če višina prostora dopušča, so nad posteljo lahko tudi omarice za priročno shranjevanje odej, blazin in posteljnine. Pri načrtovanju skrite postelje razmislite tudi o omari, ki je lahko sestavni del postelje. Postavite jo lahko ob obeh straneh ali ob eni strani, odvisno od vaših želja, potreb po shranjevanju in razpoložljivega prostora.

Če potrebujete bočno skrito posteljo, je nad njo še več prostora za omaro. Nastane posteljni sestav, ki ob zaprti postelji deluje kot ena velika omara, po potrebi pa se postelja aktivira v svojo osnovno funkcijo ležišča.

Izkoristek prostora

Postelja Aladin, ki se skrije v omaro, je več kot primerna za manjša stanovanja in garsonjere, kjer je čez dan potrebnega čim več bivalnega prostora, zvečer pa je kakovostno spanje bistvenega pomena. V zaprti poziciji potrebuje le 40 centimetrov globine in je tako povsem nemoteč element v prostoru. Z enostavnim sistemom odpiranja se skrita postelja spremeni v udobno ležišče. Vgrajena je kot samostojen element ali pa kot del vgradne omare ali knjižnega regala.

Ko se srečata praktičnost in sodobnost

Vse se začne z idejo. Teh jim pri Akronu nikoli ne zmanjka. Ustvarjalna ekipa upošteva najnovejše trende na trgu in se svetovanju posveča s strastjo ter maksimalno predanostjo. Rezultat je praktično pohištvo z modernim pridihom, ki služi na dolgi rok. Tako glede optimalnih možnosti za shranjevanje, izkoristka prostora, funkcionalnosti kot modernega videza in vzdržljivih materialov. Za unikaten izbor poskrbi široka paleta barv in materialov.

S pohištvom po meri spreminjamo dom na bolje. Naj v moderni preobrazbi zasije tudi vaš dom. www.akron.si

(Promocijsko besedilo)