Nadgradnja – sistem Top line ALU-ALU Winnerdoor

Vhodna vrata s sistemom Top line ALU-ALU Winnerdoor so bila ustvarjena s poslanstvom, da zadovoljijo še tako zahtevne kupce, ki si želijo, da je vhod v njihov dom varen ter privlačnega videza. Gre za izdelek, ki bo s svojimi podrobnostmi tehnično kakovost dvignil na povsem novo raven, in sicer zahvaljujoč možnosti kar štirikratne zasteklitve z izolativno vlogo. Omembe vredna sta tudi najvišji protivlomni razred RC3 in varnostno zaklepanje Secury Automatic.

Moč in trdnost, ki dajeta vratom funkcionalnost, skozi vse letne čase ostajata enaka ter tako pomagata uravnavati zunanjo in notranjo klimo. Na tehničnem področju nas prepriča z vodotesnostjo 400 paskalov, hkrati pa vsebuje certificiran in edinstven patentiran sistem pritrjevanja prekrivnega polnila. S to napredno tehnologijo dilatacijskih termičnih slojev preprečimo fizikalni pojav bimetalnega učinka oziroma zvijanja materiala, ki lahko nastane zaradi razgibanih vremenskih razmer na slovenskih tleh – od poletne vročine do nizkih zimskih temperatur.

Debelina vratnega krila je 103 mm in debelina ALU pločevine 3 mm, kar odraža visoko kakovost. Vrata imajo tudi 4 tesnila ter prekrivno polnilo zunaj in znotraj. Koeficient toplotne prevodnosti vrat je Ud=0,64 W/m2K, kar zagotavlja izjemno nizke toplotne izgube in se uvršča med zelo nizke koeficiente.

Elegantna vhodna vrata Rajmax so prava izbira za vsak dom, saj vam ponujamo pester izbor barv in stekel po vaših željah, kamor spadajo tudi vse imitacije lesa, tako znotraj kot zunaj.

Lepo vas vabimo k ogledu naše prenovljene spletne strani, na kateri si lahko ogledate pestro ponudbo oken, ki bodo skupaj z vhodnimi vrati vaš dom povezala v očem prijetno celoto.

TREND LINE ZERO

Želimo vas spomniti tudi na naše dosedanje favorite, ki so v naši ponudbi že stalnica. Gre za strokovno dovršeno linijo TREND LINE ZERO, kjer je v osnovno PVC-konstrukcijo vstavljeno aluminijasto prekrivno polnilo. Zaradi odličnega tesnjenja in dostopne cene velja za eno naših prodajnih uspešnic. Vrata montiramo s pomočjo adapterjev, ki zagotavljajo estetski videz in boljšo stabilnost, saj se teža optimalno razporedi. Posebnost je tudi skrito krilo, ki je poravnano na zunanji strani, na notranji pa se nahaja vidno krilo. Med njima je vstavljeno 4-slojno izolacijsko steklo s polnilom debeline 88 mm. Ker je takšno vratno krilo izjemno težko, na notranji strani uporabljamo tečaje roll, ki omogočajo 3D-nastavitev. Kakovost sooblikuje tudi nizek aluminijast prag, ki je termično prekinjen in je na notranjem delu plastičen, s čimer se preprečuje kondenzacijo.

Prodajni hit – dvižno-drsna stena

Dvižno-drsni sistem se ponaša z najvišjim udobjem odpiranja in zapiranja z odličnimi vrednostmi toplotne izolacije in elegantno estetiko. Izbirate lahko med najrazličnejšimi velikostmi, barvami in materiali, tako da je mogoče dizajn popolnoma prilagoditi vašemu domu. Dvižno-drsna stena prinaša številne prednosti, kot so tesnost, stabilnost, prihranek prostora ter zanesljivo delovanje z visokim udobjem.

Rajmax EcoPasiv NewLine – trajnostna rešitev

Okno Rajmax EcoPasiv NewLine zadostuje najvišjim standardom ter zagotavlja visoko raven odličnosti. Med ključne prednosti lahko uvrstimo inovativno večkomorno konstrukcijo, ki ima tri funkcionalne tesnilne ravni za visoko toplotno in zvočno izolacijo ter prihranek energije. Okno zagotavlja tudi odlično toplotno izolativnost profila z zanesljivo jekleno ojačitvijo, široke možnosti zasteklitve ter višjo protivlomno zaščito. Ta tip okna zadostuje standardom pasivne gradnje.

Pametna naložba danes za boljši jutri

Odgovorno ravnanje v odnosu do okolja in nujnost gospodarnega pristopa pri upravljanju energije sta bistveni vodili delovanja našega podjetja. Ravno zato je naša ponudba prilagojena velikemu povpraševanju po energijsko varčnejših oknih. Za pravi izkoristek vrhunskih izdelkov stavbnega pohištva v podjetju Rajmax priporočamo montažo na osnovi energetsko varčnih smernic RAL-montaže, ki jo odlikuje učinkovitejša zatesnitev med okenskim okvirom in okensko odprtino.

Pri Rajmaxu strankam poleg izdelave, dobave in vgradnje stavbnega pohištva ter zaključnih del okoli oken in vrat ponujamo še brezplačne izmere in svetovanje na domu. Na ta način pripomoremo k pravilni izbiri oken in vrat, skladnih s stavbo in zahtevami visoke kakovosti bivanja ter majhnih izgub energije.

Razmišljamo zeleno

Prizadevamo si, da smo vsak trenutek v koraku s časom. Zavedamo se, kako pomembno je, da razmišljamo zeleno in se vedemo odgovorno do okolja. Ponosni smo, da uporabljamo neosvinčen stabilizator na bazi cinka in kalcija z znakom greenline ter s svojim načrtovanim pristopom izbiramo okolju prijazne vire surovin, s čimer pripomoremo k trajnosti naših izdelkov. Vedno smo z mislimi v prihodnosti, kar dokazujemo z nižanjem izpustov CO2 in posledično vplivamo na manjšo porabo energije za ogrevanje.

Z recikliranjem se ne trudimo le pri naših odpadkih, temveč tudi pri izdelkih, saj se plastično maso lahko uporabi za izdelavo novih profilov. (ea)