Kakršna koli že je, se Olimpija zdi boljša od Maribora. Bolj med seboj zmenjena ta hip, čeprav so Mariborčani dlje časa skupaj. Kar pomeni vsaj stavo na dvojni znak na Ljubljančane, za kar stavnica ponuja koeficient 1,64. Izmed nizkih stav, ki pa so še v mejah minimalne spodobnosti, se zdi 1,25 vredna stava, da bo Olimpija dala gol. Ne pozabimo pa seveda na remi, ki je vreden 3,50.

Preostale tekme se zdijo od prve do zadnje »tipično prvenstvene«, kot se je reklo včasih. Poletne Domžale doma pričakujejo stabilizirano Gorico. To, da na klopi Goričanov sedi bivši jugoslovanski nogometni reprezentant in svetovni mladinski prvak, je lahko samo dobro. »Oba gol« se zdi legitimna stava, pa še 1,73 ni slab koeficient.

Aluminij – Koper? Aluminij je letos obupno nestabilen. Slabi so v napadu, nestrnjeni v obrambi. Obenem se zdi, da ima Koper več morale. Novinci so, hočejo se dokazati, prav tako se še spoznavajo, Vršič pa prihaja v tekmovalno formo. Dvojni znak na Koper je vreden 1,48.

V prvi nedeljski tekmi Bravo pričakuje Muro. Najboljšo ta hip. Zmaga v Kopru jim je zagotovo popravila v Evropi prizadeto samozavest. A gol bi Bravo lahko dal. Torej »oba gol« za 1,80. In še Celje – Tabor. Če se kaj zdi gotovo, je, da Tabor lahko da gol, za kar je na voljo celo koeficient 1,42, prav tako, da zadeneta obe ekipi, za koeficient 1,73.