Pripravili so 5. leto projekta, v katerem bodo predstavili kar 29 novih izdelkov devetih izjemnih podjetniških ekip, ki jih že poznamo iz minulih sezon. Na Pop TV si boste lahko med oglasi ogledali kratke zgodbe podjetnikov ter njihovih inovativnih in trajnostnih izdelkov, s katerimi se bodo potegovali za naziv hit produkt 2020. Ob tej priložnosti je  generalni direktor Spara Slovenija mag. Igor Mervič dejal: »Za podjetniki so meseci priprav, raziskav, trdega dela in odrekanj. Njihov trud je bil poplačan, ko so njihovi novi izdelki ugledali luč sveta. Na voljo so v vseh 13 trgovinah Interspar in 45 izbranih trgovinah Spar.«

Ekip 9, izdelkov kar 29

La Popsi tokrat predstavlja ledene kocke za pripravo napitka iz sto odstotkov sadja, Uroš in Valentina sta pripravila biosadne namaze Mr. in Ms. Jam z visokim sadnim deležem, Mul'c instantni biožitni obrok iz naravnih sestavin, Zivabowl pa mlečni napitek s kurkumo in kolagenom Zlati vir mladosti. Med naravnimi kozmetičnimi izdelki v trajnostni embalaži sta tokrat Nelipotova linija otroških kozmetičnih izdelkov Otrozhiz ter šampon za krepitev in rast las 4kidsandus, poleg tega pa še serum in krema za obraz s kolagenom. Odori v svojo linijo ekoloških čistil dodaja gel za toaletno školjko. Za vse ljubitelje malih živali je Yanika razširila svojo linijo naravnih izdelkov za nego hišnih ljubljenčkov, Medenka pa je iz čebeljega voska in naravnih pigmentov razvila medenke voščenke.

 Devet naštetih podjetniških ekip je tako izkoristilo edinstveno priložnost, da ponudbo Sparovih trgovin popestri z izdelki, ki so prijazni do okolja, iz naravnih sestavin in z manj sladkorja. Za  te vrednote si namreč prizadevajo tudi v podjetju Spar, kjer pravijo: »Ponosni smo, da skupaj s podjetniki in partnerji že 5. leto zapored dokazujemo, da sami zmoremo veliko, skupaj zmoremo vse!«

V Nedeljskem dnevniku bomo omenjene nove izdelke predstavljali vsak teden, in sicer predvidoma po naslednjem vrstnem redu.

La Popsi

Že naslednji teden, 23. septembra, boste več izvedeli o ledenih kockah La Popsi, s katerimi lahko pripravimo osvežilni sadni napitek, ki ne vsebuje dodanega sladkorja. Kocko raztalimo v kozarcu vode, premešamo in uživamo v hladnem, sadnem napitku! Kocke so narejene iz sadja, ki v postopku hitrega zamrzovanja ohrani vitamine, minerale in pristen okus po sadju. Na voljo so v 3 okusih: hruška, pasijonka in limona-pomaranča.

Medenka

Teden za tem, 30. septembra, boste spoznali medenke voščenke, izdelane iz 100-odstotno naravnih sestavin, slovenskega čebeljega voska in naravnih pigmentov. Povsem varne so za otroška ustvarjanja in dovolj mehke, da se barvni pigment lepo prenese na papir. Poleg standardne velikosti v 13 živih barvah je na voljo tudi komplet krajših in debelejših voščenih barvic za najmlajše umetnike – medenke voščenke junior v 7 barvah. Te so oblikovane za malčke od prvega  do tretjega  leta starosti, ki voščenke držijo z dlanjo in ne med prsti.

4kidsandus

4kidsandus je znamka, ki vam jo bomo predstavili 7. oktobra. Obsega šampon za krepitev in rast las, vlažilno kremo s kolagenom in serum za obraz. Gre za linijo naravnih kozmetičnih izdelkov za lase in kožo, ki jo tokrat dopolnjujejo s šamponom za krepitev in rast las s kofeinom in vitaminom B3. Med svoje izdelke dodajajo tudi serum z visoko koncentracijo aktivnih sestavin za pomlajevalni učinek s hialuronsko kislino ter vlažilno kremo s kolagenom, šipkovim oljem in karitejevim maslom.

Mr. in Ms. Jam

Precej slastno bo 14. oktobra, ko si boste svež kruh ali palačinke v mislih že mazali z biološkimi sadnimi namazi Mr. in Ms. Jam v štirih različnih okusih. Ms. Jam vsebujejo kar 99 odstotkov sadja in so brez dodanih sladkorjev, na voljo pa so v okusih jagoda in malina. Če imate raje breskve ali gozdne borovnice, so na voljo sadni namazi Mr. Jam z 90 odstotki sadja. Vsa  družina sadnih namazov je brez konzervansov, arom in dodanih barvil – le kakovostno in na soncu dozorjeno sadje. Dodani sta le datljeva pasta kot sladilo in agar kot rastlinsko želirno sredstvo.

Yanika

Skrbniki štirinožnih prijateljev pridete na vrsto 21. oktobra z linijo negovalnih izdelkov za domače ljubljenčke Yanika. Na voljo so pršilo za dišečo dlako ter losjon za suho in srbečo kožo, za čiste tačke in kožuščke skrbijo milo za tačke, šampon za vse tipe dlak, šampon z aktivnim ogljem in šampon proti bolham. Vseh 7 izdelkov je iz naravnih sestavin, ki so varne za živali, in namenjene specifičnim potrebam nege tačk, dlake in kože kosmatincev.

Mul'c

Teden zatem, 28. oktobra, se bo na teh straneh predstavil Mul'c z instantno mešanico za pripravo žitnega obroka brez kuhanja. Z dodanim mlekom ali rastlinskim napitkom si lahko z njim vaši otroci sami enostavno pripravijo hranljiv obrok, zagotovo pa bo teknil tudi vam. Uživate ga lahko toplega ali hladnega, njegova glavna sestavina so bio ovseni kosmiči z okusom lešnika ali kakava.

Nelipot

Nelipot bo 4. novembra predstavil naravno linijo kozmetičnih izdelkov Otrozhizh, ki so namenjeni dojenčkom od 3. meseca naprej. Dojenčkova prva krema za obraz in telo, naravni šampon in kopel v enem ter 100-odstotno hladno stisnjeno mandljevo olje bodo postali nepogrešljivi izdelki skrbnih mamic za nego dojenčkove kože. Izdelki so dermatološko testirani in hipoalergeni, so brez dodanih konzervansov, parabenov, alkohola in mineralnih olj.

Zivabowl

Zivabowl, o kateri boste brali 11. novembra, tokrat predstavlja Zlati vir mladosti, mešanico za hitro pripravo napitka s kurkumo in kozjim mlekom v prahu. Kurkuma v kombinaciji z izbranimi začimbami prijetno pogreje telo. Poleg tega je Zlati vir mladosti obogaten s kolagenom za ohranjanje mladostnega videza, oplemeniten pa je tudi z magnezijem ter vitaminom B6 in vitaminom C, ki vplivajo na zmanjšanje utrujenosti in izčrpanosti.

Odori

Kot zadnjo iz letošnje serije vam bomo 18. novembra predstavili linijo naravnih čistil za dom Odori oziroma njen najnovejši izdelek, čistilo za toaletno školjko z biocertifikatom. Tako kot druga čistila Odori, je tudi to narejeno na rastlinski osnovi, vse sestavine so biorazgradljive in prijazne do okolja.

Formula je zasnovana tako, da na naraven način učinkuje proti nečistočam, vodnemu kamnu in neprijetnemu vonju.

Prav na koncu pa bodo med vsemi zbranimi slavnostno razglasili hit produkt 2020, o čemer vam bomo seveda poročali.