V torek bo v Pomurju razmeroma sončno in večinoma suho. Drugod bo spremenljivo, na zahodu pretežno oblačno. Predvsem sredi dneva in popoldne bodo možne plohe in posamezne nevihte. Ponekod bo pihal veter južnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 25 stopinj.

Obeti: V sredo bo spremenljivo, na zahodu pretežno oblačno. Možne bodo plohe, predvsem ob morju tudi nevihte. V četrtek bo v zahodni Sloveniji pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma nevihtami. Drugod bo deloma sončno, lahko nastane kakšna ploha. Pihal bo jugozahodnik.

Vremenska slika: Nad osrednjim delom Evrope je območje enakomernega zračnega tlaka. Vremenske motnje so oddaljene od nas. S šibkimi jugozahodnimi vetrovi k nam doteka nekoliko bolj vlažen in topel zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Ponoči bo v krajih vzhodno od nas dokaj jasno. Drugod bo več oblačnosti. V krajih zahodno in južno od nas so možne plohe. V torek bo v krajih vzhodno od nas večinoma sončno. Drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami.